Gyvūnų pasaulis iš arti

500 Eur

Gyvūnijos pasaulis iš arti
Sveiki, parduodama ilgai kaupta kolekcija, kuri praturtins kiekvieno biblioteką. Tai puiki dovana vaikui, kuriam patinka gyvūnijos pasaulis ar tiesiog gamtos mėgėjui, kuris domisi pasaulyje egzistuojančiais ir neegzistuojančiais gyvūnais ir ekosistema.
Su kolekcija tenka atsisveikinti, nes persikraustome į daug mažesnį būtą, dėl šios priežasties norima perduoti ją į geras rankas žmogui, kuriam tai būtų įdomu ir aktualu. Šios kolekcijos niekur nerasite nusipirkti, ji buvo renkama iš atskirų dalelių keletą metų, jos bendra vertė siekia 800 lt.
Jums suteikiama galimybė įsigyti šią nuostabią kolekciją už 500 lt, jei tai padarysite iki liepos 31 dienos kolekcija atkeliaus į jūsų namus su 50% nuolaida, tai yra tik už 400 lt.
Leidinys „Gyvūnijos pasaulyje susideda iš 6 tomų, kuriuos sudaro 11 skyrių: 1) Žinduoliai 2) Paukščiai 3) Varliagyviai ir ropliai 4) Žuvys 5) Bestuburiai: nariuotakojai 6) Paprastieji gyvūnai 7) Išnykę gyvūnai 8) Gyvūnų elgesys 9) Europos ekosistemos 10) Pasaulio ekosistemos 11) Gamtos apsauga
Nedelsk įsigyti šį lengvai skaitomą ir suprantamą leidinį ir galėsi pasinerti į dar nematytą gyvūnijos pasaulį!!!
Kontaktinis nr. *****

Skelbimas „Gyvūnų pasaulis iš arti“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Žodynai, žinynai“ turinį.

1 / 8 Gyvūnų pasaulis iš arti
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Žodynai, žinynai:
Andrius
Kaunas
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
191557
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
399
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19