Židiniai, katilai, kaminai, viryklės, krosnelės

10 Eur

Visi inžineriniai sprendimai. Santechnika, nuotėkos, šildymo, šaldymo sistemos, vėdinimas, kaminų sistemos. Visų sitemų montavimas, priežiūra, konsultacijos, didelės nuolaidos. Įvairių gamintojų židiniai, židinių kapsulės ir ugniakurai, židinių apdaila, darbai iš marmuro ir granito, įvairūs katilai, kieto kuro katilai, krosnelės, viryklės, pirties krosnelės, kubilo krosnelės su pilnai sukomplektuota šildymo sistema, akmens apdaila, kaminai, dūmtraukiai, visos kaminų sistemos ir jų priedai (kaminai yra tiek paprasti, tiek apšiltinti).
Prekyba krosnelėmis. Krosnelės: dengtos emaliu, granulinės, ketaus, konvekcinės, mažos, pakabinamos, pastatomos, plieninės, su akmens apdaila, su akumuliacija, su keramikos apdaila, su virykle.
Prekyba židiniais. Židiniai: ketaus, lauko, atidaromomis durelėmis, pakeliamomis durelėmis, pakabinami, pagal užsakymus, pastatomi, plieniniai, su akumuliacija, su biokuru, su dvipusiu stiklu, su kampiniu stiklu, su lenktu stiklu, su tiesiu stiklu, įmontuojami židiniai.
Prekyba krosnimis. Krosnys: akumuliacinės, su kanalais, su kokliais
Prekyba kaminų sistemomis ir jų detalėmis. Prekiaujame kaminų įdėklais tiek šiltintais, tiek paprastais. Gaminame visas kaminų sistemų detalės. Komplektuojame pilnas sistemas, montuojame. Prekiaujame „Schiedel“ kaminų sistemomis.
Tereikia susisiekti ir rasime geriausią sprendimą Jums

Skelbimas „Židiniai, katilai, kaminai, viryklės, krosnelės“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos interjero detalės“ turinį.

1 / 11 Židiniai, katilai, kaminai, viryklės, krosnelės
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos interjero detalės:
Robertas
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
235502
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
766
Atnaujintas:
2016-06-22 11:13