smulkinimo peiliai

Kaina sutartinė

Galime pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį todėl kad : Specializuojamės peilių , priešpeilių bei prispaudėjų gamyboje, skirtų medienos ir plastmasės kapoklėms ir smulkintuvams: JENZ ; KESLA ; BRUKS ; FARMI ; BIBER; PEZZOLATO ; EUROPE CHIPPS ; HEIZOMAT ; JENSEN ; RUDNIC ir t.t.
Esame vieninteliai peilių gamintojai, kurių gaminamos produkcijos kokybė apdrausta draudimo kompanijoje, su žalos atlyginimu iki 500.000 Lt.
Būdami gamybininkais savo klientams galime pasiūlyti lanksčias bendradarbiavimo sąlygas pagal Jūsų poreikį ir galimybes.
Garantuojame geriausią kainos ir kokybės santykį todėl kad : Specializuojamės tik peilių , priešpeilių bei prispaudėjų gamyboje, skirtų medienos ir plastmasės kapoklėms ir smulkintuvams. Savo gamyboje naudojame plieną, kurį pagal specialų užsakymą lieja viena iš Jungtinių Valstijų metalurgijos gamyklų, specializuojanti instrumentinio plieno gamyboje. UAB"Chipper blades center" gamyboje pritaikytas pilnai kompiuterizuotas terminio apdirbimo procesas , CNC frezavimo staklės ; CNC šlifavimo staklės, kas leidžia pasiekti maksimalius kokybinius reikalavimus.
Nuo 2014 metų savo klientams pradėjome teikti peilių galandimo paslaugą. Galandimas atliekamas CNC šlifavimo/galandimo specializuotomis staklėmis skirtomis tik peilių galandimui, bei naudojant specializuotus galandimo akmenis. Klietus aptarnaujame visoje Lietuvoje. Peilius pasiimam ir pristatom į vietą
Savo Klientus geriausiomis sąlygomis aprūpiname ir kitomis labiausiai dylančiomis detalėmis : sietais, prispaudėjais, konvejeriais ir t.t.
Prašome kreipkitės: ***** tel *****

Skelbimas „smulkinimo peiliai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Žemės ūkio technikos dalys“ turinį.

1 / 6 smulkinimo peiliai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Žemės ūkio technikos dalys:
Chipper blades center
Skelbimo nr.:
216388
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1427
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23