Stalo žaidimas Abėcėlė tau ir man

17 Eur

Žaidimas skatina pažinti raides, nustatyti pirmąją žodžio raidę, sudėlioti žodžius. Taip pat padeda mokytis skaityti, klasifikuoti daiktus, turtina žodyną, lavina atmintį ir vaizduotę.

Žaidimo taisyklės:

Žaidimo lenta - tai pakrantė, joje pilna spalvotų akmenukų. Žaidėjai, pasakę reikiamą žodį, žengia per akmenukus, gulinčius jų kelyje, užburtojo akmens link. Raidžių kortelių kaladė išmaišoma ir padedama šalia žaidimo lentos. Žaidimo lentoje ties startu kiekvienas žaidėjas pasideda po dvi vienos spalvos figūrėles. Žaidimą pradeda jauniausias žaidėjas. Jis ima kortelę nuo kaladės viršaus. Viena iš savo figūrėlių (pats pasirinkęs kuria) jis gali paeiti vieną laukelį į priekį, jei pasako žodį, prasidedantį ta raide, kuri parašyta ištrauktoje kortelėje, ir atitinkantį laukelio spalvos reikšmę:
– gyvulys ar žvėris, paukštis, žuvis, vabzdys;
– augalas, vaisius;
– žmogaus vardas;
– žmogaus sukurto daikto pavadinimas.

Jei žaidėjas pasako teisingą žodį, jis pasiima tą kortelę su raide. Jei žaidėjas žodžio nežino, tai lieka stovėti vietoje, o kortelė dedama į raidžių kaladės apačią. Tada kortelę nuo raidžių kaladės viršaus ima kitas pagal laikrodžio rodyklę sėdintis žaidėjas. Ėjimai baigiasi, kai abi vieno žaidėjo figūrėlės pasiekia stebuklingąjį akmenį. Pasibaigus ėjimams, žaidėjai iš savo surinktų raidžių deda žodžius. Nustatoma, kas surinko ilgiausią žodį.

Žaidimą sudaro:

1 žaidimo lenta
50 raidžių kortelių
8 figūrėlės
Žaidėjų skaičius: 2-4

Amžius: 4+

Parduotuvėje galite atsiimti tą pačią darbo dieną, taip pat siunčiame per kurjerius ir paštu. LAVI žaislai parduotuvė Ukmergės g. 221, Šilėjos fojė, ketvirtadieniais 15-19 val. arba kitu metu atsiimti užsakymus galima iš anksto susitarus, ***** Tel. *****, 8(5)*****

Skelbimas „Stalo žaidimas Abėcėlė tau ir man“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-05-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Žaislai“ turinį.

1 / 1 Stalo žaidimas Abėcėlė tau ir man
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Žaislai:
Lavi žaislai
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
239436
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
858
Atnaujintas:
2019-05-15 10:18