Jonely edukacinių žaislų antstaliai

23 Eur

Specialūs antstaliai, kuriuos galėsite naudoti atskirai arba kaip priedą prie Smėlio ir šviesos spalvų staliukų. O Smagiausia, kad padėjus ant įjungtų staliukų, antstaliai nušvis tomis pačiomis spalvomis !!!
Ant burbulo paviršiaus pieškite guašu, akvarele, nuvalomais markeriais, jo viršūnėlę bei kraštus dekoruokite žaisliukais bei lipdiniais ir stebėkite kaip kinta jūsų trimatis kūrinys, keičiantis stalelio skleidžiamoms spalvoms.
Vonelę, kuria uždėję ant įjungto stalelio, galėsite pramogauti, neprarasdami staliuko skleidžiamos šviesos. Tiesiog pripilkite į ją vandens, dėliokite žaisliukus, kriauklelės, formuokite smėlio salas ir stebėkite kaip kinta spalvos po vandens paviršiumi.
Specialiai išformuotas padėklas, turintis specialius bortelius ir užlenktą kraštą, kurie apsaugo nuo išbarstymo. Padėklą – darbastalį dėkite ant stalo krašto ir naudokite kaip erdvę užsiėmimams su biriomis medžiagomis, žaislais, dažais. Jis taip pat puikiai pasitarnaus ir buityje. Pavyzdžiui, veriant papuošalus ar dekoruojant keksiukus pabarstukais

Skelbimas „Jonely edukacinių žaislų antstaliai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Žaislai“ turinį.

1 / 4 Jonely edukacinių žaislų antstaliai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Žaislai:
Eventus Group
Skelbimo nr.:
238741
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
115
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23