Batutų nuoma ir pardavimas Vilniuje

70 Eur

Visi mūsų pripučiami batutai yra PROFESIONALŪS, t.y. pagaminti iš ypač tvirtos medžiagos, todėl jie tinka organizuojant šventes vaikams, kurių amžius gali būti nuo 2 iki 16 metų, ir ant jų vienu metu gali pramogauti daugiau vaikų, o ne 2-4 vaikai kaip ant šeimos naudojimui skirtų ("brezentinių") batutų!!! Būtent dėl šios priežasties mūsų nuomojami pripučiami batutai yra skirtingų dydžių, tinkamų skirtingoms vaikų amžiaus grupėms. Daugiau informacijos apie mūsų nuomuojamus pripučiamus batutus, jų dydžius, nuomos kainas bei nuomos sąlygas žiūrėkite mūsų tinklalapiuose www.batutunuoma.com ir www.batutaivaikams.com


Mūsų batutai yra su vaikų mėgstamais personažais (Žaibas, Princesės, Mikė Pukuotukas, Žmogus Voras ir kt.), todėl vaikai jais ypatingai žavisi.

Jeigu iškilo klausimų, kurį batutą išsirinkti, skambinkite mums mob. Tel. *****, ir mes Jums patarsime, atsižvelgdami į šventėje dalyvausiančių vaikų amžių, skaičių, vaikų "patirtį" pramogaujant ant batutų.

Vilniuje ir Vilniaus r. batutų pristatymas NEMOKAMAS !!! Jums pageidaujant galimas pristatymas į bet kurį Lietuvos miestą. Taikomos nuolaidos klientams patiems pasiimant ir grąžinant batutus!


Paieskos zodziai: batutu nuoma, batutai, batutų nuoma, pripučiami batutai, pripuciami batutai, pripuciamu batutu nuoma, pripučiamų batutų nuoma, batutai vaikams, pramogos vaikams, batutas, nuomojame batutus, pripuciamos ciuozyklos, pripuciami, pripuciami atrakcionai, pripučiami atrakcionai, čiuožyklos, pripučiami, batuto nuoma, pripuciamas batutas, pripuciamo batuto nuoma

Skelbimas „Batutų nuoma ir pardavimas Vilniuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Žaidimai“ turinį.

1 / 8 Batutų nuoma ir pardavimas Vilniuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Žaidimai:
batutaivaikams
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
218657
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2604
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23