Parduodame 2 vežimėlius, elektrinį motociklą

50 Eur

1. Parduodame Quinny speedi vežimėlį. Geros būklės, yra visos dalys kaip ir pirkus naują. (apsauga nuo lietaus, uodų, transformaciniai priedai). Vežimas gali lengvai transformuotis tiek pritaikant dideliam lopšiui, tiek paaugusiam vaikui vežti sėdint, be lopšio. Vežimėlis yra 3 ratų, priekinis gali laisvai sukinėtis arba fiksuotis tiesiai. Taip pat pridedame nešyklę- mašininę kėdutę Maxi Cosi (tvirtinasi ir prie vežimo ir gali būti kaip nešyklė, automobilinė kėdutė). Pridedame ir vokelį (galima prailginti, pilkos spalvos). Kaina už viską- 50 eur.
2. Parduodame Nurse vežimėlį. Tinka pavasariui, vasarai. Legvas, susilanksto, reguliuojasi sėdėjimo kampas. Nenutraintas. 15 eur.
3. Parduodame elektrinį motociklą. Akumuliatorius geras, apynaujis, yra pakrovėjas. Nuvažiuoja pakrautas apie 1,5 km. Greičio rankenlė veikia be priekaištų, yra stabdis. Nenutrintas. 35 eur.
Klaipėda. *****

Skelbimas „Parduodame 2 vežimėlius, elektrinį motociklą“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Vežimėliai“ turinį.

1 / 3 Parduodame 2 vežimėlius, elektrinį motociklą
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Vežimėliai:
Danutė
Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
240912
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
210
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19