oregon 6

Kaina sutartinė

Vežimėlis

Lopšys ir sportinukas tvirtos konstrukcijos lengvai užsideda ir nusiima nuo rėmo. Turi kišenių pritakytų patogiai susidėti įvairiems daiktams, apčioje yra didelė daiktadėžė. Vežimėlis labai manevringas, gerai subalansuotas todėl lengva kelti priekinius ratus, stūmimo rankena turi daug aukščio padėčių.
Sportinukas su saugos diržais, kojų lentynelės reguliujasi tiek kampas tiek ilgis, reguliuojamas rėmelis vaikui įsikibti lengvai nusiima, jei vėjas labai didelis galima padaryti “kokoną”.
Rėmas nesudėtingai “susileidžia” ir jį patogu dėti ar imti iš bagažinės, jei vietos pritrūktų galima lengvai nuimti galinius ratus po viena ar kartu. Vežimėlio stabdžiai labai patikimi, priekiniai ratai dvigubi ir sukiojasi aplink savo ašį. lopsys erdvus, vezimas platus. sveria apie 14kg

Tai tikrai geras ir patogus vežimas, deja neįvertinom, kad dažniausiai važiuojam pasivaikščioti po mišką šalia kurio gyvenam, ir ratai nors ir nėra maži bet miško keliuku ar net ir ne keliuku važiuoti nėra pritaikyti. Jei gyvenama mieste ir dažniausiai važinėjama šaligatviais, parko keliukais ar prižiūrimomis parkų pievomis tai yra labai geras vežimas.

Vežimukas pirktas iš draugų jie jį įsigijo iš parduotuvės už 1100lt mes jį parduotumėm už 450lt (jei manysit, kad perdaug bandysim derėtis ;))


vezima galim paimti alytuj vilniuj ar klaipedoj ar kaskur pakeliui. tenka kaskur daznai vaziuoti tai suderint atvezima atskirai galima ;)

neturiu foto jei ka galiu atsiust e.mail jei domina
medziagos skalbiamos, melynos spalvos su zaliiu vidum ir karunos ornamentu isoreje :)

Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Vežimėliai:
shriman
Skelbimo nr.:
16260
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
965
Atnaujintas:
2008-10-15 00:00