Vestuvine suknele

1150 Eur

Ispanijos vestuvinės mados namų „San Patrick“ suknelė, modelis „Estambul“, dydis europietiškas 36 (Fr 38, D 36, UK 10), spalva – natūrali balta.
Nauja suknelė buvo pirkta iš gamintojo per saloną “Santa”, devėta tik vieną kartą, puikios būklės, suknelei atliktas profesionalus cheminis valymas. Kaina 1150 eurų (galima derėtis).
Suknelė aukštos kokybės, elegantiška iš prabangių nėrinių, medžiaga atrodo įspūdingai, be jokių siuvinėjimų ir blizgučių, todėl jei norėsite, galite priderinti savo dirželį ar kitus aksesuarus. Suknelė su daugybe pasijonių (8 sluoksniai), todėl nereikia jokių papildomų lankų ar panašių priedų, medžiaga gražiai krenta, suknelė universali: tinkama tiek žiemos tiek vasaros vestuvėms. Suknelė be petnešėlių, pabrėžia krūtinę ir kaklą, labai ilgas ir prašmatnus šleifas (susisega nugaroje, yra kilputes su sagutėmis), šleifo ilgis 1,5-2 m. Suknelė nugaroje su ilga dekoratyvia sagučių eile, siekiančią nugaros pabaigą. Prie suknelės pridedamas tos pačios medžiagos bolero švarkelis su ¾ rankovėlėmis, tad galėsite prisidengti bažnyčioje arba jei bus vėsu. Parduodamas ir itin ilgas, prabangus nuometas, su tos pačios medžiagos nėrinių motyvais, nuometas dvigubas, tad gali būti dengiamas ant nuotakos veido, priekinė jo dalis trumpesnė, prie nuometo pridedamas specialus segtukas-šukos, kuriuo pritvirtinsite nuometą ant šukuosenos, nuometo ilgis apie 5 m. Kaina 300 eurų.
Parduodami ir auskarai matomi nuotraukoje, kaina 25 eurai, taip pat ir 37 dydžio vestuviniai bateliai (25 eurai)

Skelbimas „Vestuvine suknele“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-01-25. Siūlome peržiūrėti naujausią „Vestuvinės suknelės“ turinį.

1 / 10 Vestuvine suknele
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Vestuvinės suknelės:
Agnė
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 01 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
249275
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
53
Atnaujintas:
2017-01-25 13:15