Automobilių pakabos dalys

Kaina sutartinė

Oro srauto matuokliai,babinos, liambda zondai,abs davikliai,laisvos eigos davikliai. Visu automobiliu kebulo dalys(kapotai,sparnai,prekines paneles, buferio balkiai),buferiai,zibintai,posukiai,groteles,buferio groteles,vandens ir kondicioneriaus radiatoriai,difuzoriai,veidrodziai,posparniai,variklio apsaugos,priesrukiniai zibintai,galiniai zibintai, automobiliu prekiniai,galiniai,soniniai stiklai,vandens pompos,tepalo siurbliai,termostatai,temperaturiniai davikliai,abs davikliai,uzvedimo spyneles,posukiu ir valytuvu rankineles,kapoto,akseleratoriaus,rankinio stabdzio lynai,stabdziu diskai ir bugnai,sankabos diskai,diskatoriai,ismynimo guoliai, ratu guoliai,itempimo guoliai, kolodeles,benzino siurbliukai,langu apiplovimo siurbliukai,stabilizatoriai,prekiniai ir galiniai amortizatoriai,spyruokles,sarnirai,granatos,vairo traukes,sakes, variklio ir greiciu dezes pagalves,variklio ir generatoriaus dirzeliai.
Vilnius. t.*****, t.***** . /////////////////////////////
audi,bmw,chrysler,citroen,mercedes,dodge,fiat,ford,honda,hyundai,jeep,kia,lexus,mazda,mitsubishi,nissan,opel,peugeot,pontiac,renault,rover,seat,skoda,subaru,suzuki,toyota,volvo,vw,volkswagen,mb,scania,saab,mercury,man,lancia,isuzu,iveco,infiniti,daihatsu,daf,daewoo,alfa romeo.

Tinklapis: http://parduoduperku.lt/autodalys24val

Skelbimas „Automobilių pakabos dalys“ paskutinį kartą atnaujintas 2024-03-18. Siūlome peržiūrėti naujausią „Važiuoklės dalys“ turinį.

1 / 2 Automobilių pakabos dalys
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Važiuoklės dalys:
Autodalys 24 Val
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 03 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
254354
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
2633
Atnaujintas:
2024-03-18 11:16