Puiki atrakcija-Aquaskipper-vandens sklandytuvas

390 Eur

Tai ne valtis. Ir ne baidarė. Tai netgi ne vandens slidės. Tai - naujas pojūtis. Dabar jūs galite slidinėti vandeniu šiuo metu pačia greičiausia vandens transporto priemone - JŪSŲ VANDENS SKLANDYTUVU- Aquaskipper, kurio judėjimą valdo žmogaus raumenų jėga.
Lengva ir tvirta konstrukcija pagaminta iš specialaus aviacinio aliuminio, maksimaliai mažinantis pasipriešinimą srovei povandeninis sparnas, leis išvystyti iki 25 km/h judėjimo greitį. Taigi, jokių variklių, triukšmo, jokio kuro - tik Jūs ir vandens lyguma!
VANDENS SKLANDYTUVU-Aquaskipper galima plaukioti upėje, ežere ar jūros bangose, galima rengti lenktynes su draugais, atlikti įvairius įdomius triukus, galima pagerinti sveikatą ir atsikratyti viršsvorio. Plaukiojimas Aquaskipper – tai sportas ir nuostabus pasismaginimas vienu metu.
Tai puiki priemonė papildyti ir paįvairinti poilsį turintiems sodybas, mėgstantiems leisti atostogas ar laisvalaikį prie vandens telkinių.
Mūsų parduodamas,,Aquaskipper" yra JAV patentuotas gaminys, todėl jo nepainiokite su rinkoje pasirodžiusiais pigiais analogais, kurių patvarumas, stabilumas, vairavimas ir slydimas vandeniu yra žymiai prastesni.
Mes esame įgaliotas pardavimo atstovas Lietuvoje.
Į pardavimo kainą įskaičiuota firminis krepšys ir instruktažas-apmokymas plaukti prie vandens telkinio Kaune

Skelbimas „Puiki atrakcija-Aquaskipper-vandens sklandytuvas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-08-16. Siūlome peržiūrėti naujausią „Vasaros sporto inventorius“ turinį.

1 / 2 Puiki atrakcija-Aquaskipper-vandens sklandytuvas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Vasaros sporto inventorius:
Laimontas
Skelbimo nr.:
144310
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2533
Atnaujintas:
2016-08-16 00:00