Profesionalus KALKIŲ valiklis AQUAGEN Deskal

Kaina sutartinė

Profesionalus KALKIŲ valiklis AQUAGEN Deskal
Valo, suteikia blizgėjimą ir apsaugo paviršius. Pašalina kalkių ir rūdžių nešvarumus. Greito poveikio. Rekomenduojamas naudoti putų pavidale. Maksimalus valymas be vandens liekanų. Atstato originalų paviršiaus blizgėjimą.
Kvapas gėlių
Tinka naudoti:
Viešbučiams, restoranams, prekybos centrams, ofisams, sveikatingumo centams,mokykloms, sporto centrams, laisvalaikio centrams ir pan.
Tinka paviršiams: Vonios, tualeto ir prausyklų patalpose esantiems paviršiams. Vonios kambario paviršiams ir baldams. Dušo kabinoms. Plytelėms. Paviršiams iš keramikos. Kranams. Nenaudoti ant paviršių iš marmuro ar kitų rūgštims neatsparių paviršių.
Naudojimo instrukcija: Užpurkšti produktą ant paviršiaus. Palaikyti. Valyti su šluostėmis ar kempinėlėmis. Nuskalauti vandeniu ir nusausinti. Valiklio darbo laikas priklauso nuo paviršiaus apnašų dydžio ir jų senumo. Nemaišyti su balinančiomis priemonėmis.
Gamintojas: SUCITESA, Ispanija

Prekę įsigyti galite čia:http://www.enamams.lt/pavirsiu-prieziuros-priemones/22-kalkiu-valiklis-aquagen-deskal-1-kg-5-kg.html
UAB CHEMO Baltic, Metalo g. 10, Vilnius +370 655 *****, ***** (siunčiam po visą Lietuvą)

Skelbimas „Profesionalus KALKIŲ valiklis AQUAGEN Deskal“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Valymo reikmenys“ turinį.

1 / 1 Profesionalus KALKIŲ valiklis AQUAGEN Deskal
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Valymo reikmenys:
UAB CHEMO Baltic
Skelbimo nr.:
204817
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
542
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23