Vakuuminis masazas naujausiu Starvac-35lt!

Kaina sutartinė

Mielos moterys ir paneles,siulome isbandyti vakuumine-limfodrenazine VISO KUNO arba VEIDO procedura-pagal prancuzu metodika!
Jaukioje "FIZINES GEROVES CENTRO" aplinkoje atsipalaiduosite po dienos rūpesčių, o profesionalios ir patyrusios kineziterapeutes pasirūpins, kad iš centro išeitumėte gražesni ir labiau patenkinti savo išvaizda!Dirbame jau ne pirmi metai tiek Lietuvoje,tiek Belgijoje.Tarp visu masazo rusiu,sis masazas jau spejo issikovoti lyderio pozicijas!
TIK 35Lt- VISO KUNO vakuuminis- limfodrenažinis masažas,atliekamas naujos kartos efektyviu prancuzisku aparatu STARVAC ORIGINAL.Trukme-net 45min!Siuo aparatu atliekamas masazas yra neskausmingas.Intensyvumas parenkamas individualiai.Pamiršite celiulita, padailinsite kūno linijas ir sumažinsite apimtis!
Jus nustebins puikūs sio masažo rezultatai. Nauda stulbinanti: viena vakuuminio - limfodrenažinio masažo procedūra atitinka 8,atliekamas rankomis ir-10 treniruociu sporto salėje!
Kadangi mūsų kūno riebalinis audinys yra gilesniame poodiniame sluoksnyje, todėl reikalingi gilesni/rimtesni masažai. Tad, jei norite sulieknėti,sis 45min. proceduru kompleksas yra itin veiksmingas.

Kad pasiektumėte efektyviausiu rezultatų, būtina atlikti vakuuminio ir limfodrenažinio masazu kompleksa.Prancuzu metodika-yra zinoma,kaip pati efektyviausia.Mes dirbame tik sia metodika.Masazo nauda-
naikina net isisenejusi celiulita
aktyvina medžiagų apykaitą
aktyvina imuninę sistemą
šalina toksinus
gerina kraujotaką ir limfos apytaką
skatina kolageno ir elastino skaidulų sintezę odoje
greitina lipolizės procesus
raminančiai veikia centrinę nervų sistemą
skatina laimės hormono – endorfino – gamybą
sureguliuoja žarnyno veiklą.
Kūno oda tampa lygesnė ir elastingesnė,mazeja apimtys,dingsta kojų tinimas. Tuo paciu suaktyvinama limfotaka, pašalinami organizme susikaupę skysčiai, šlakai ir toksinai.Visos procedūros atliekamos tik su specialiu originaliu prancūzišku Starvac kremu.Nenaudojame jokiu alieju,kurie pagal naujausius mokslo tyrimus,-toksiski odai,uzkemsa poras ir trukdo pasiekti puikiu rezultatu.

Po masazo Jūsų kūnas bus palepintas Negyvosios jūros mineralų stangrinančiu serumu. Pavaisinsime spec.arbata arba kava.


Taip pat siulome pabandyti ir kita musu siuloma paslauga-Veido vakuumini-limfodrenazini masaza plius kauke- amzinai jaunystei!
Jusu oda atjaunes ir atsigaus,taps gyvybinga,gaivi,svytinti.
Vakuuminis - limfodrenazinis veido masažas – tai procedūra, tonizuojanti veido, kaklo ir dekolte raumenis, skatinanti veido odos mikrocirkuliaciją bei spartinanti kolageno gamybą. Todėl greitėja odos mityba, efektyviau pasisavinami serumai bei kremai.

Dėl pagreitėjusios kraujo cirkuliacijos, suaktyvėja odos regeneracija, toksinų pasišalinimas, odos lastelės geriau pasisavina reikiamą maitinamųjų medžiagų kiekį, pagerėja odos tonusas.

Vakuuminis-limfodrenazinis veido masažas yra ypač efektyvus giliosioms mimikos ir dekolte raukšlėms mažinti, panaikina ,,dvigubą" pagurklį, oda ,,patempiama'',atjaunėja. Jis padeda veido odai ilgiau išlikti stangriai ir skaisčiai, atgaivina ir jauną, ir brandžią odą.
Ji skirta-

veido, kaklo ir dekolte odos raukšlėms lyginti;
stangrinti raumenis;
mažinti dvigubą pasmakrę;
bendrai gerinti odos būklę

Rezultatai
Iš karto po vakuuminio veido masažo procedūros pastebėsite šiuos odos pakitimus:

lygėja odos paviršius ir smulkiosios raukšlelės;
sumažėja giliųjų raukšlių gylis;
sumažėja paburkimų ar patinimų veide;
veido srities oda tampa skaisti, švytinti ir gyvybinga;
5-8 procedūrų kursas padės atsikratyti dvigubos pasmakrės, veido odos spalva taps vienoda, odos paviršius – lygus.

Po masažo Jūsų oda bus palepinta kauke. Procedūros trukmė ir kaina-ta pati-35 lt.
Musu credo-profesionalumas,individualus poziuris ir patraukliausia kaina!

Skelbimas „Vakuuminis masazas naujausiu Starvac-35lt!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Masažas“ turinį.

1 / 1 Vakuuminis masazas naujausiu Starvac-35lt!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Masažas:
Vakuuminis masažas
Kaunas
Skelbimo nr.:
192998
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
701
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23