Vaizdingoje vietovėje parduodamas namas

170000 Eur

Vaizdingoje vietovėje parduodamas naujos statybos įrengtas gyvenamasis namas šalia Vilniaus, Neries regioninio parko pašonėje - taps naujais namais vertinantiems natūralumą, patogumą ir ramybę.

Namo Video pristatymą galite pamatyti čia:
https://www.youtube.com/watch?v=wZyvOzdHWgU&feature=youtu.be

NAMAS

Namas dviejų aukštų su garažu. Pirmame aukšte yra:
- virtuvė,
- valgomasis ir
- erdvi svetainė 55kvm. Svetainėje į pietų pusę yra stiklo vitrina per visą sieną. Ši vitrina turi dviejų metrų pločio stumdomas duris, kurias atvėrus susijungia vidinės namo erdvės su didele saulėta dalinai dengta terasa, apželdintu kiemu. Pirmame namo aukšte taip pat yra:
- patogus tambūras 8kvm,
- wc patalpa 3kvm,
- garažas ir katilinė 31kvm. Garaže įgyvendinti itin talpūs daiktų laikymo sprendimai, todėl čia puikiai telpa automobilio stogo bagažinė, visi šeimos dviračiai, darbastalis, šaldiklis, daugybė sezoninių daiktų ir automobilis.

Namo antrame aukšte yra:
- šeimininkų miegamasis 16kvm,
- darbo/svečių kambarys 16kvm,
- didelis erdvus vaikų kambarys 18kvm, kuriame lubos iki 3.2 metro aukščio - čia telpa viskas, ko reikia įdomiam ir kokybiškam vaiko gyvenimui.
- drabužinė 5kvm ir
- jaukus vonios kambarys 11kvm, kuriame praustuvas, vonia, dušas, klozetas ir bidė - kokybiška keramika, hansgrohe maišytuvai, akmens masės plytelės. Čia taip pat įrengta skalbyklė ir džiovyklė.

Namas pastatytas:
- iš tvirtų silikatinių blokelių,
- sienos apšiltintos 20cm, stogas 35cm, grindys 150cm šilumos izoliacija,
- sumontuoti mediniai trijų stiklų langai,
- pirmame aukšte įrengtos šildomos grindys, antrame radiatoriai. Namui šilumą gamina kieto kuro katilas, kuris naudoja atsinaujinantį ekologišką kurą - granules (yra galimybė įsirengti šilumos siurblį oras-vanduo).
- Fasado apdaila tinkas, dekoratyvinis akmuo, medžio dailylentės.

Namo interjeras yra modern rustic stiliaus. Naudotos kokybiškos medžiagos ir unikalaus dizaino rankų darbo gaminių. Plytelės tambūre, WC ir vonios kambaryje kokybiškos Villeroy & Boch akmens masės, santechnika Duravit, Villeroy & Boch, klozetų bakeliai Tece ir Geberit, visi maišytuvai Hansgrohe, laminuotos grindys 33 klasės Tarkett, durys pagal individualų užsakymą iki lubų, katilas Buderus, virtuvės fasadai ir kiti stacionarūs baldai Cleaf (kokybiška italų dizaino plokštė). Parduodamas su buitine technika (Miele, Beko).

SKLYPAS
Namas sklypą dalina į du kiemus - šiaurinį ir pietinį.
- Šiauriniame kieme yra 6 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, šuns voljeras, alpinariumas, vaikiškas krepšinio stovas.
- Pietiniame kieme - dalinai dengta terasa, veja, perimetru auga įvairūs augalai. Pietiniame kieme yra sumontuotos supynės, čiuožykla, įrengti kilnojami futbolo treniruočių vartai.
- Šiaurinį ir pietinį kiemus jungia erdvė, esanti šalia garažo, kurioje yra šiltnamis, laistymo įranga ir ūkinė sodo priežiūros zona.
- Sklypas aptvertas, įrengti automatiniai kiemo vartai.
- Sklype auga raudonasis ąžuolas, akacija, vyšnios, obelys, kriaušė, šilkmedis, mėlynių krūmas, sedulos, aktinidijos, juodieji serbentai, avietės, vynuogės, trešnė, raudonasis riešutas, graikiškas riešutas, abrikosas, šermukšnis, braškės. Augalai ką tik baigė žydėti ir jau brandina vaisius, todėl jau šiais metais galėsite džiaugtis savo sodo derliumi. Sklypą puošia pušelės, tujos, eglutė, įvairių gėlių alpinariumas, rožynai, putinas ir alyvos.
- Sklype sumontuotas automatiškai įsijungiantis viso kiemo apšvietimas.

Namas stovi keturių naujai pastatytų namų mini kvartale. Viena iš didžiausių vertybių, gyvenant šiame name, yra nuostabūs, draugiški kaimynai.

Gyvenvietės žmonės yra susibūrę į aktyvią bendruomenę, kuri vykdo įvairią veiklą, organizuoja įvairias šventes.

VIETOVĖ
Namas pastatytas miško apsuptoje Vosyliukų gyvenvietėje greta Neries regioninio parko, už poros kilometrų nuo greitkelio A1.
- Vilniaus centras automobiliu pasiekiamas per 20min,
- Kaunas - per 40min.
- Namai pasiekami ir viešuoju transportu, važiuoja ir mokyklinis autobusiukas.
- Vos 5min pėsčiomis ir jūs jau esate regioninio parko miške, kurio takeliais galite keliauti iki Neries upės, sraunių upelių, atodangų ir piliakalnių. Tai puiki vieta praleisti laiką mėgstantiems aktyvų poilsį miške ir mylintiems miško gėrybes.
- Vasaros poilsio ir švenčių vieta yra greta esantis Saidės pažintinis takas, šalia Stirnių piliakalnio su poilsio zona.
- Už 200m yra miško apsuptas tyro šaltinių vandens ežeras, kurio vandens švarą vertina aplinkiniai gyventojai ir vasaros metu lepina save maudynėmis šiame ežere.
- Gretimais esantis Stirnių vandens malūne įsikūręs restoranas ištisus metus kviečia pavakarieniauti ant vandens įrengtose terasose, švęsti čia įvairias šventes ar su kaimynais stebėti sporto varžybas.

Ši vietovė yra viena iš nedaugelio vietų aplink Vilnių, kur yra ypatingai švarus oras - vyraujantis vakarų vėjas į čia atpučia iš Neries regioninio parko platybių.

Parduodama be tarpininkų. Kaina derinama asmeniškai.

Namas - tai ne keturios sienos, apstatytos baldais, - tai vieta, kurioje kuriama gyvenimo istorija. Šie namai - vertinantiems gamtą, ramybę ir privatumą

Skelbimas „Vaizdingoje vietovėje parduodamas namas“ paskutinį kartą atnaujintas 2018-07-31. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 25 Vaizdingoje vietovėje parduodamas namas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 4
Šildymas
:
Židinys
Kietu kuru
Ypatumai
Rūta
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2018 metų 05 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
258879
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1152
Atnaujintas:
2018-07-31 17:00