Nauja Royal Mountain kelioninė kuprinė

60 Eur

Puikus variantas tiek kasdieniniui naudojimui, tiek savaitgaliui, tiek ilgoms kelionėms bei profesionaliems žygiams - kuprinė itin lengva ir daug erdvių supakuoti daiktus.
Kuprinė turi erdvų pagrindinį skryrių, taip pat atskirą skyrių kompiuteriui/dokumentams. Viršuje/apačioje užsegami skyrelis, taip pat priekyje bei ant susegamųjų petnešų pilvo srityje. Daug vietos daiktams pagrindiniuose skyriuose taip pat ir lengva suorganizuoti daiktus mažesniuose skyriuose, nes daug įvairių užsegimų ir talpos.. Šonuose papildomos kišenėles, visi užsegimai nauji ir labai geros būklės.
Kuprinė taip pat turi aliarminį švilpuką prie užsegimų, apačioje juostas prisegti papildomą bagažą, taip pat nugaros vėdinimo sistema - petnešos atskirtos su patvirtinimu nuo nugaros taigi nugara nekaista ir papildoma erdvė talpinti daiktus. Taip pat yra lietaus apsaugos uždengimas.
Ryškios madingos spalvos, labai patrauklus dizainas, visiskai nauja su visomis etiketėmis.
38litrai

Skelbimas „Nauja Royal Mountain kelioninė kuprinė“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Turizmo prekės“ turinį.

1 / 4 Nauja Royal Mountain kelioninė kuprinė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Turizmo prekės:
Justina
Skelbimo nr.:
226854
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1052
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19