×

Įspėjimas

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 38044

GRIL TRAUKINYS

4000 Eur

Gril Traukinys
Jeigu norite turėti išskirtinį įrenginį, kuris ne tik puoštų jūsų namus, bet ir būtų kepsninė su rūkykla vienoje vietoje, siūlome „ Gril Traukinį“.
Grilis ir rūkykla turi reguliuojamus dūmų ir oro traukos kanalus. Kepimas paremtas karšto oro poveikiu, virš pakuros dedami specialūs akmenys, todėl nereikia laukti kol išsikūrens žarijos, riebalai nelaša ant ugnies. Tik užkūrus garvežį, greitai įkaista akmenys, virš kurių dedamos grotelės kepti ar troškinti mėsai, nuėmus groteles galima dėti šašlyko iešmus. Nereikia baimintis dėl neiškepusios mėsos, norint didesnės kaitros tiesiog uždaromas dangtis.
„Traukinio kabinoje“ įrengta karšto rūkymo rūkykla, kurioje greitai ir kokybiškai išrūkinsite tiek dedamą ant grotelių, tiek kabinamą žuvį, vištieną ir kitus patiekalus.
Šis traukinys pagamintas iš aukščiausios kokybės plieno ir padengtas specialiais karščiui atspariais dažais.
Traukinys užtikrina patiekalų sultingumą, skonį ir spalvą, taipogi leidžia greitai iškepti didesnius kiekius mėsos gabalėlių. Paprastą maisto gaminimą, paversite kulinariniu nuotykiu gryname ore, suteikdami daug džiaugsmo namiškiams ir Jūsų svečiams.
Gril Traukinuko kaina 4000 lt.
Tel. ***** Kaunas

Skelbimas „GRIL TRAUKINYS“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Turizmo prekės“ turinį.

1 / 4 GRIL TRAUKINYS
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Turizmo prekės:
Ramunas
Kaunas
Skelbimo nr.:
210223
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1996
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19