„Tripshop“ – gatvės mados ir laisvalaikio aprangos ambasada Lietuvoje

Kaina sutartinė

Sužinokite naujausias gatvės mados tendencijas, užsukę į „Tripshop“ parduotuves. Mūsų lentynose rasite tik firminių prekės ženklų rūbus bei avalynę iš žymiausių pasaulio mados gigantų – nuo klasikinių “Adidas”, iki ypač kokybiškų sprendimų iš neseniai sublizgėjusių skandinavų “Makia”. Atstovaujame firminius prekės ženklus, kurie linksniuojami žymiausiuose gatvės mados interneto forumuose bei bloguose, o juos nešioja Pop kultūros žvaigdžės, puošiančios populiariausius JAV bei Europos žurnalų viršelius.
Sneaker’iai, kedai, džemperiai, striukės, marškinėliai, kelnės, kojinės ir daugybė kitų aksesuarų – viską atrenkame itin kruopščiai, tik aukščiausios kokybės, tiek medžiagų, tiek dizaino prasme. Gausybė laisvalaikio aprangos net tik vyrams, moterims, bet ir vaikams.
Pasidairykite, kuo papildyti savo drabužinę internete – tripshop.lt, kur visuomet didelės nuolaidos, arba užsukite pasimatuoti firminių drabužių į parduotuves Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje

Skelbimas „„Tripshop“ – gatvės mados ir laisvalaikio aprangos ambasada Lietuvoje“ paskutinį kartą atnaujintas 2018-05-18. Siūlome peržiūrėti naujausią „Megztiniai, bliuzonai moterims“ turinį.

1 / 1 „Tripshop“ – gatvės mados ir laisvalaikio aprangos ambasada Lietuvoje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Megztiniai, bliuzonai moterims:
Gintarė
Vilnius, Kaunas, Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2018 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
258721
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
42
Atnaujintas:
2018-05-18 14:57