Universalusmeistras.lt – techninė pagalba kelyje Vilniuje

Kaina sutartinė

Ištikus problemoms namų ūkyje dauguma žmonių nežino kur kreiptis, todėl ieško meistrų internete. Tam, kad ieškojimas būtų paprastesnis ir greitesnis Universalusmeistras.lt surinko įvairių sričių kvalifikuotus meistrus į vieną vietą. Atsitikus bėdai jums nebereiks ieškoti meistrų visame internete, tereiks susirasti norimą meistrą mūsų tinklalapyje ir pasiskambinti nurodytu telefono numeriu. „Universalus meistras“ tinklalapyje rasite tinkuotojų, durų montuotojų, architektų, aplinkos tvarkytojų bei dar daugybę kitų sričių meistrų.
Viena iš teikiamų paslaugų – techninė pagalba kelyje Vilniuje. Mūsų specialistai gali išspręsti įvairaus pobūdžio technines automobilių problemas kelyje: benzino ar dyzelinio kuro nepriteklių, tokius smulkaus masto techninius gedimus kaip padangų keitimas, automobilio užvedimas ar durelių atrakinimas, taip pat galime ištempti mašiną iš sniego ar purvo, ją transportuoti iš įvykio vietos. Aptarnaujame įvairių modelių lengvuosius automobilius, motociklus ir mikroautobusus, taip pat ir kai kurias sunkesnes transporto priemones.
Kodėl rinktis mus? Esame sąžiningi, profesionalūs, darbus atliekame kokybiškai ir už optimalią kainą. Visuomet iš anksto aptariame darbus ir jų kainas, todėl garantuojame sklandžiai, efektyviai ir sąžiningai atliktas paslaugas, be jokių nemalonių staigmenų. Stengiamės reaguoti greitai, išvykstame per 30 minučių nuo užsakymo priėmimo, techninę pagalbą kelyje teikiame 24 valandas per parą. Vadovaujamės aukščiausiais techninės pagalbos standartais ir užtikriname, kad atsitikus nelaimei neatsiras jokių papildomų išlaidų. Taip pat darbams teikiame garantiją.
Reikalingos techninės pagalbos paslaugos už Vilniaus ribų? Techninę pagalbą teikiame ne tik Vilniaus mieste, bet ir visame jo regione ir apskrityse. Kviečiame apsilankyti Universlusmeistras.lt tinklalapyje ir pasitikrinti teritoriją, kurioje teikiame techninės pagalbos paslaugas.
https://www.universalusmeistras.lt/technine-pagalba-kelyje-vilniuje/

Skelbimas „Universalusmeistras.lt – techninė pagalba kelyje Vilniuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-09-18. Siūlome peržiūrėti naujausią „Tralo paslaugos“ turinį.

1 / 3 Universalusmeistras.lt – techninė pagalba kelyje Vilniuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Tralo paslaugos:
universalus
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
266592
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
27
Atnaujintas:
2019-09-18 17:38