Skirta važiuoti!

2599 Eur

Techniškai tvarkingas ir prižiūrėtas, išskirtinės išvaizdos, veržlus, praktiškas ir ekonomiškas kasdienybėje ir puikus pasirinkimas mėgstantiems keliauti, 2004 m gamybos Tojota Corola Verso D4d vienatūris (juoda), 85kw galia 2 l., dyzelinas, rida ***** km. Bendros kuro sąnaudos apie 5-6 l.
Labai patogus šeimai su mažais vaikais ar keliaujantiems, nes galinės sėdynės transformuojasi į vaikiškas kėdutes, o kai reikia susilanksto, susileidžia ir gaunama didelė bagažinės erdvė. Taip pat galinių durų ir langų atidarymo apsauga vaikams.
Didelis patogumas ir praktiškumas - kablys.
Pridedamas žieminių ratų komplektas gražiais lietiniais diskais.

Komforto įranga: borto kompiuteris, el. langai, el. veidrodėliai, oro kondicionierius veikia be priekaištų (papildytas 20.08.2017), klimato kontrolė, rūko žibintai, centrinis užraktas, lietiniai ratų diskai, R15 žieminių ir vasarinių padangų komplektai. Originalus CD, MP3 grotuvas.

Saugumo įranga: ABS, oro pagalvės, signalizacija.

Šį rugpjūtų sutvarkyta ir pakeista: priekinių ir užpakalinių stabdžių kaladėlės ir diskai, nuorinimas, amortizatoriai, spyruoklės, atramų guoliai.
Sutvarkyta elektra.

Automobilyje nebuvo rūkoma. Stilingas, tvarkingas, viskas veikia puikiai, sėdi ir važiuoji. Miela važiuoti, ir ne žema, ir ne perdidelė, ir talpi. Važiavau du metus ir džiaugiausi - niekada nekėlusia jokių problemų.

Skambinkite tel. 8-601-***** Nerijus arba 8-682-***** Kristina, Vytautas ir derėkitės

Skelbimas „Skirta važiuoti!“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-09-28. Siūlome peržiūrėti naujausią „Toyota Corolla Verso“ turinį.

1 / 13 Skirta važiuoti!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Toyota Corolla Verso:
Pagrindinė informacija
Pagaminimo data
: 2004
Kuro tipas
: Dyzelinas
Variklio galia
: 85 kW (114 AG)
Techninė apžiūra
: Galioja
Pavarų dėžė
: Mechaninė
Kėbulo tipas
: Vienatūris
Ypatumai
ABS
El. langai
Vairo stiprintuvas
Lengvo lydinio ratlankiai
Centrinis užraktas
SRS oro pagalvės
Kablys
Nerijus
Anykščiai
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
227245
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1417
Atnaujintas:
2017-09-28 17:29