WEB svetainė TIK už 399 € (1377,66 Lt)!

Kaina sutartinė

Kuriame interneto svetaines GREITAI – per 5 darbo dienas, PIGIAI ir KOKYBIŠKAI!
Neįtikėtina? – Tačiau tai tiesa! Žiūrėkite mūsų sukurtus svetainių pavyzdžius! www.translate1.co.uk, www.pressreleasesandarticles.co.uk , www.seoakademija.lt, www.seomama.lt, www.pranesimaispaudaiirstraipsniai.lt,
Mes naudojame šveicarų laiko patikrintą turinio valdymo sistemą (TVS), kur už svetainės talpininimą NĖRA JOKIO METINIO MOKESČIO!
Jūs galėsite rinktis iš kelių šimtų svetainės dizainų!
Svetainės turinio valdymo sistema TOBULAI pritaikyta puslapio SEO optimizacijai (visi reikiami moduliai, integracija su socialiniais tinklais!). Ši TVS suprogramuota pagal visus šiuolaikinius reikalavimus paieškos sistemų optimizavimui bei mobilių versijų skaitymui. Svetainė visiškai sistemiškai paruošta SEO marketingui, draugystei su Google. TVS lengvai valdoma net programavimo įgūdžių neturintiems asmenims. Labai patogu perstumdyti modulių dalis, įkelti pageidaujamas dalis ir pan. Užsakovas apmokys Klientą, kaip naudotis ateityje TVS patiems.
SVETAINĖS GALIMYBĖS –MODULIAI:
Interneto svetainė kuriama remiantis slovakų-šveicarų teikiama nemokamai naudotis turinio valdymo sistema (TVS).
Talpa serveryje interneto svetainei (tekstai, nuotraukos ir pan.) su NEMOKAMO talpinimo planu: 100 MB
Pralaidumas – mėnesio limitas svetainei su NEMOKAMO talpinimo planu: 1 GB per mėn.
Mobili versija! Speciali versiją Jūsų svetainei, skirta mobiliesiems įrenginiams (iPhone, tabletės, ir tt).
Profesionalūs dizainai (siūloma rinktis iš daugiau kaip 200 nuolat atnaujinamų dizainų šablonų. Šiuos dizainus galima šiek tiek modifikuoti pagal save, pakeičiant titulinę foto, kitas foto, perstumdant blokų išdėstymą, keičiant rašto stilius, kurie yra profesionaliai priderinti prie kiekvieno dizaino).
Naujienų ir straipsnių modulis leidžia Jums pridėti naujienas ir straipsnius į savo svetainę, sukurti savo dienoraštį arba bendrauti su savo vartotojams per RSS.
Puslapio apačios redagavimas.
Svetainės medis (Site Map) (labai svarbu dėl SEO).
Versijos spausdinimui modulis.
RSS modulis.
Foto ir video galerijų moduliai (galimybė integruoti į bet kurią puslapio vietą).
D.U.K. modulis (dažniausiai užduodami klausimai).
Paieškos lauko modulis.
Failų talpinimo modulis (pvz., galima prisegti failą atsisiuntimui).
Užklausos modulis (užklausos formoje interesantai nurodo žinutę, kuri tiesiai įkrenta į nurodytą Užsakovo el.pašto dėžutę).
Naujienalaiškio prenumeratos modulis.
Atsiliepimų išsiuntimo modulis.
Statiniai (nejudantys) ir flash (judantys) moduliai (baneriams) (galima patiems nusimatyti potencialias banerių vietas, jų dydžius bei formas: horizontalios/vertikalios)
Forumų modulis.
Apklausų modulis
Puslapio viršaus redagavimas: puslapio pavadinimo įrašymas, šūkio įrašymas, logotipo įkėlimas.
Žymų (Tag) modulis (Labai svarbu dėl SEO).
Socialinių tinklų modulis – labai patogiai pateiktas naudomui net keletas variantų. Yra visų socialinių tinklų “Like” modulis, ir “Share” modulis, tai reiškia, kad po kiekviena teksto vieta puslapyje galima pačiam įsikelti norimoje vietoje soc.tinklų modulį, taip lankytojai iš karto gali pasidalinti patikusia naujiena iš karto NET 340 socialiniuose tinkluose!
Žemėlapio integracijos modulis.
E-komercijos modulis, sąsajos su PayPal, Google Checkout, World Pay (Credit Cards).
Įvairiapusiškumas (Google AdSence integracija).
Embed kodo integracija (tai reiškia, kad į puslapį galima įkelti įvairias naujienas, kurias galima gauti iš kitų tinklapių kodais, pvz., QR kodas ir daug kitų).
Blog’o modulis.
Į svetainės sukūrimą įeina: svetainės sukūrimas, svetainės medžio (site maps) suderinimas su Užsakovu, svetainės modulių išdėstymas atsižvelgiant į Užsakovo reikalavimus ir rinkos situaciją, reikalingų kodų dėl SEO ir Google sukėlimas, socialinių tinklų blokų sukėlimas, tekstų sukėlimas, apmokymas, kaip efektyviai naudoti TVS kasdien, lankomumo stebėsena. Klientas gauna visus prisijungimus ir slaptažodžius, naudotus interneto svetainės kūrimo projekte.
Mes taip pat padedame IŠRINKTI VARDĄ SVETAINEI pasitelkiant SEO ir rinkodaros žinias (atskira paslauga).
Jeigu patys nesugebėsite pasiruošti gerų tekstų svetainei, rekomenduosime Jums geromis sąlygomis bendradarbiauti su www.teksturasytoja.lt
Susikūrus interneto svetainę visada rekomenduojame patiems išmokti ją optimizuoti, tai galite padaryti specialiuose seo kursuose SEO AKADEMIJOJE (www.seoakademija.lt)
Arba užsakyti SEO optimizavimo paslaugą pas mus (www.seomama.lt)
Išrašome faktūras!
Kontaktai:
UAB "Berklis"
Įmonės kodas: *****
Tel. nr. : +370 655 *****
El. p.: *****
Web: www.seomama.lt

Skelbimas „WEB svetainė TIK už 399 € (1377,66 Lt)!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Tinklapių, el. parduotuvių kūrimas“ turinį.

1 / 7 WEB svetainė TIK už 399 € (1377,66 Lt)!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Tinklapių, el. parduotuvių kūrimas:
UAB Berklis
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
223793
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
471
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23