Tiesioginio pardavimo vadybininkas UAB "ROBO LT"

Kaina sutartinė

Apie darbo pasiūlymą:

Įmonės pavadinimas: UAB "ROBO LT"
Užsidirbk bendraudamas, platink Robo LT produktus

Apie įmonę: Robo LT siūlomi robotai, tai Galimybė žmonėms gyventi patogiau,bei užsidirbti bendraujant ir parduodant. Aplankyk svetainę www.robo.lt

Darbo pobūdis: Išskirtiniai ROBO LT produktai yra patikimiausi, kokybiškiausi bei užsitarnavę gerą vardą visame pasaulyje. Visiškai automatizuoti namų robotai, kurie užsitarnaus vietą pirkėjų namuose taip pat, kaip skalbimo mašinos ar indaplovės.

Atlyginimas priklauso nuo darbo rezultatų - kiek gali tam skirti laiko ir noro tiek ir užsidirbsi, tačiau kuo daugiau robotų parduosi, tuo daugiau naujų pirkėjų jie nukreips pas tave. Galima dirbti savo pasirinktu tempu. Tas pats vadybininko darbas kaip tradicinio verslo įmonėje, tik šiuo atveju dirbama sau. Tradicinėje įmonėje kuo senesnis tampi tuo sunkiau dirbti, čia atvirkščiai tavo įdirbis dirbs Jums.Juk dirbama sau . Darbas - reklamuoti produktus ir kurti naudotojų tinklą. Tai gali būti tik papildomu darbu.

Reikalavimai: Tiesioginio pardavimo patirtis. Drąsiai rašykite į ROBO LT Lietuvoje paštą - *****

Privalumai: Klientų duomenų bazė. Nuosavas automobilis

Skelbimas „Tiesioginio pardavimo vadybininkas UAB "ROBO LT"“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-12-05. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Tiesioginio pardavimo vadybininkas UAB "ROBO LT"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
UAB ROBO LT
Skelbimo nr.:
61784
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
542
Atnaujintas:
2009-12-05 00:00