Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Samsung TV Skype kamera (ATNAUJINTA INFORMACIJA)

20 Eur

PASINAUDOKITE PROGA įsigyti su didele nuolaida. Prieš perkant pirmiausia turite pasitikrinti E, F, H serijos televizorius, ar yra parduotuvėje skype programėlė ar ji veikia tinkamai, galima parsisiųsti iš interneto pagal žemiau pateiktas nuorodas, įsidiegti ir patikrinti.
DĖMESIO, GAVAU KOMENTARĄ SU PASTEBĖJIMAIS Į KURIUOS ATSIŽVELGSIU IR PATEIKIU IŠSAMESNĘ INFORMACIJĄ, O KAMEROS APRAŠYMAS YRA PATEIKTAS GAMINTOJO, KURIO NEKEIČIAU. PATIKSLINU TIEMS KURIEMS REIKALINGA PAPILDOMA INFORMACIJA. BŪTINAI TURI BŪTI ĮDIEGTA SKYPE PROGRAMĖLĖ IŠ APLIKACIJŲ PARDUOTUVĖS. JEIGU JOS NĖRA, TAI GALIMA PARSISIŲSTI IŠ INTERNETO SKYPE PROGRAMĖLĘ, patiems įsidiegti į E, F, H serijos televizorius, E (2012), F (2013), H (2014) išleidimo metai ir būtinai pratestuokite Skype veikimą. DĖMESIO kituose modeliuose neveiks.
PARSISIUNTIMO IR ĮDIEGIMO INSTRUKCIJOS YRA ČIA, JEIGU REIKIA PAGALBOS, SKAMBINKITE MAN:
1. Nuoroda,
https://smarttvnews.ru/kak-ustanovit-skype-na-samsung-smart-tv/

Parsisiųskite Skype programėlę iš pirmos nuorodos, įdiegimas panašus kaip ir visuose Samsung televizoriuose. Skype išpakuokite archyvą į USB Flashą, prijunkite prie TV, įjunkite TV ir per Smart įdiekite, perkraukite.

Jeigu kas nors neaišku, klauskite, paaiškinsiu.
Galite pasinaudoti ir kitomis nuorodomis dėl Skype pajungimo.
2. Nuoroda:
http://televopros.ru/tehnologii/smart-tv/skajp-na-televizorah-samsung.html
3. Nuoroda:
http://gomel-sat.bz/topic/4638-vosstanovlenie-skaypa-dlya-televizorov-samsung-efh-serii/

KAMEROS APRAŠYMAS
Iš patogumo savo namuose STC1100 leidžia jums dalyvauti nemokamuose aukštos raiškos "Skype" ir "Skype" vaizdo skambučiuose. Tiesiog prijunkite kamerą, fotoaparatą prie savo televizoriaus ir jis bus paverstas didelio našumo didelio ekrano video TV, todėl draugai, šeimos nariai ar verslo partneriai galės jus pamatyti realiu laiku. "STC1100" kodavimas spartomis iki 720 pikselių, esant 30 kadrų per sekundę, užtikrina įspūdingą vaizdo kokybę. Ir nesujaudinkite, kad reikia sėdėti dar priešais objektyvą - "Auto Focus" leidžia judėti, išlaikant optimalią vaizdo raišką. Tai yra "Skype" patirtis "Samsung Smart TV". Lengvai pritaikomas prie televizoriaus filmavimui ir fotografavimui, 4 integruoti mikrofonai bendravimui iš didelio atstumo, paprastas pajungimas ir paprastas pritvirtinimas su įmagnetintu laikikliu prie televizoriaus.

PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE PER SIUNTŲ TARNYBĄ.
PERŽIŪRĖTI VISUS MANO SKELBIMUS GALIMA ČIA
parduoduperku.lt/n/audrem3/*****

1 / 2 Samsung TV Skype kamera (ATNAUJINTA INFORMACIJA)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Televizoriai:
Audrius Rameikis
Kaunas, Alytus, Marijampolė, Lazdijai
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
253911
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1210
Atnaujintas:
2019-05-16 10:01