Tapk distributoriumi, geros darbo sąlygos,sukurk verslą ;-)

Kaina sutartinė

Kviečiu prisijungti aktyvius, komunikabilius žmones ieškančius įdomios papildomos veiklos ir norinčius užsidirbti papildomų pajamų, prie "FM Group" firmos distributorių !Ši kompanija siūlo garsių firmų kvepalus-atitikmenis, kitą kosmetiką taip pat dabar pradėjo platinti ir įvairius namų apyvokos reikmenis, tai įvairūs valikliai, prabangūs skalbinių minkštikliai su garsių firmų kvapais, ir visa kita ko reikia,kad namai būtų jaukūs ir švarūs. Tiesioginis uždarbis net - 33%, taip pat galimybė sukurti savo tinklą ir gauti netiesiogines pajamas iš tinklinio marketingo. Kuo didesnį žmonių ratą priimsit dirbti,tuo geriau bus ir Jums.
Daugiau informacijos suteiksiu telefonu arba el.pastu. Kreipkitės į mane, tai tikrai reali galimybė užsidirbti ne tik papildomai,bet ir gauti realias,nemažas pajamas. Galit kreiptis iš bet kurio Lietuvos kampelio ;-)

Skelbimas „Tapk distributoriumi, geros darbo sąlygos,sukurk verslą ;-)“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-09-10. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Tapk distributoriumi, geros darbo sąlygos,sukurk verslą ;-)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Rasa
Skelbimo nr.:
51242
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
758
Atnaujintas:
2009-09-10 00:00