Gaisrinė mašina pramogos ir pamokėlės, kitos atrakcijos visiems.

100 Eur

Naujiena. Edukacinė programa vaikams .Atidaroma jaunųjų ugniagesių-gelbėtojų mokyklėlė ? .Už papildomą mokestį jūsų privačioje šventėje pakviesime uniformuotą ,,pareigūną-mokytoją" priešgaisrinės saugos klausimais. Pradžioje pasakosime apie ugnies atradimą,jos naudą bei grėsmes žmonijai nuo antikinės mitologijos Prometėjo bei Gabijos iki dabarties laikų. Tobulinsime praktinius ir teorinius įgūdžius. Paaiškinsime gaisro kilimo priežastis, gaisro gesinimo būdus, pirmąją pagalbą. Vaikai ne tik pramogauja ant batuto ,,Gaisrinė mašina", bet ir mokosi priešgaisrinės saugos. Tai domina ne tik vaikus ,bet ir suaugusius :-)Tikimės ,kad ne vienas mažasis klausytojas taps garbingu gelbėtoju ?.Prašome žiūrėti faile foto.
Dėmesio. Naujiena. Švenčių metu pastebėjome, kad vaikai nori ne tik pramogauti ,bet ir varžytis, sportuoti ant mūsų batutų. Todėl švenčiantiems privačius gimtadienius vyresniems vaikams (nuo 7 metų), jei pageidauja mūsų paslaugų metu pravedame individualius ir komandinius pramoginius-sportinius užsiėmimus ant batutų. Daugeliui vaikų tai labai patinka ?.

Štai prašome žiūrėti video: http://youtu.be/qRUZ4E-cf_o
Pačios karščiausios naujienos apie mūsų pramogas https://www.facebook.com/batutaipramogos/

Primename, kad ne švenčių metu prekyba ir paslaugos teikiamos Mažeikiuose, prie Sodų vid. m-klos, rekonstruotame parkelyje. Batutus šioje vietoje nuolat keisime, nes turime virš 50 skirtingų vnt..:-)Vaikai pramogaus vien savo draugų rate Jums patogiu ,iš anksto suderintu laiku. Vienu metu galės naudotis keliomis pramogomis. Taip pat mes savo paslaugas galime suteikti, bet kurioje Jūsų pageidaujamoje vietoje ( už papildomą mokestį galime atsivežti elektros generatorių ). Galime pristatyti įvairias poilsines, draugiškas aplinkai transporto priemones -,velomobilius.Saldumynų mėgėjams siūlome super saldžią atrakciją-edukaciją.Prašome žiūrėti video medžiagą:https://youtu.be/7eaWyUSFbNQ, https://youtu.be/S-F4GvLR_C4 Edukacinės programos priešgaisrinės saugos,1med.pagalbos ir kt. temomis.PRIVAČIOMS ŠVENTĖMS GALIOJA PRIEŠKOVIDINIO LAIKOTARPIO PASLAUGŲ KAINOS !!!Įmonėms, organizacijoms, viešų švenčių organizatoriams taip pat turime virš 200 skirtingų įrengimų pagal jūsų pasirink tą tematiką. Štai keletas video: https://youtu.be/wvsS-W_brYk jaunimo šventėse,https://youtu.be/1ov1g6-XmTk
Žiemos metu jūsų arba mūsų patalpose.
Linksmų ir saugių švenčių.
Teirautis tel. 8-686-71267, 8-613-53983,elektroniniu paštu: batutaipramogos.lt@gmail.com
Dėkojame už dėmesį. Pagarbiai Rima, Gintarė ir Vaidas Ligeikiai

Visi mano skelbimai puslapyje vairima

1 / 5 Gaisrinė mašina pramogos ir pamokėlės, kitos atrakcijos visiems.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laisvalaikis:
Vaidas
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
280742
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
213
Atnaujintas:
2024-04-19 00:00