Botulino injekcijos Kaune

Kaina sutartinė

Pastebėjote savo veide ryškėjančias mimikos raukšles? Taip atsitinka dėl nuolatos kartojamų mimikų, kurios visgi palieka pėdsakus veide. Su laiku šios raukšlės gali tik gylėti ir ryškėti.
Jeigu norite išlyginti mimikos raukšles arba užkirsti kelią jų atsiradimui, Jums padės botulino toksino injekcijos. Šių injekcijų dėka nervinio impulso perdavimas į raumenis yra blokuojamas. Taip raumuo nustoja susitraukinėti, jis atsipalaiduoja ir raukšlės išsilygina.
Botulino injekcijos padeda pašalinti horizontalias kaktos raukšles, ,,pykčio“ raukšles (tarp antakių), ,,žąsų kojeles“ (raukšlės akių srityje). Procedūros trukmė iki 30 min., o galutinis rezultatas matomas maždaug po 2 savaičių. Efektas išlieka apytiksliai 4-6 mėn., po to procedūra gali būti vėl kartojama.
Botulino toksino injekcijos Kaune ir Marijampolėje Amber Esthetic klinikoje: https://www.amberesthetic.lt/botulino-toksino-injekcijos

Maloniai kviečiame apsilankyti!

Registracijos tel.: +*****
Adresas: Popieriaus g. 16, Kaunas

Registracijos tel.: +*****
Adresas: Kauno g. 47, Marijampolė

Skelbimas „Botulino injekcijos Kaune“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-08-30. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

1 / 1 Botulino injekcijos Kaune
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Amber Esthetic
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
280033
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
33
Atnaujintas:
2023-08-30 17:07