Kokybiškas Dr. Clauder's Sausas Maistas Šunims

1 Eur

Dr. Clauder’s – tai vokiškas gyvūnų maisto prekinis ženklas, siūlantis aukščiausios kokybės produktus, subalansuotus šunims ir katėms. Tai ne tik specialiai pritaikytas visavertis naminių gyvūnų maistas, bet ir įvairūs papildai, priemonės, skirtos dantų ir kailio priežiūrai. Dr. Clauder’s gyvūnų maistas gaminamas atsižvelgiant į šios srities naujoves, nuolat konsultuojantis su mitybos ekspertais bei veterinarais. Dėl šios priežasties Dr. Clauder’s produkcija yra laikoma inovatyvia ir galinčia užtikrinti aukščiausios kokybės standartus.

Dr. Clauder’s prekinis ženklas įkurtas 1957 metais Hamburge. Pradėjęs savo veiklą paprastame malūne, šiandien Dr. Clauder’s laikomas moderniu, įkūrėjo šeimos valdomu verslu, kuriame dirba apie 100 žmonių net 65 šalyse. Darbuotojų meilė ir atsidavimas keturkojams – tai pagrindinė šio prekinio ženklo atstovų varomoji jėga. Dr. Clauder’s ne tik atsakingai žiūri į savo gaminamą produkciją, bet ir yra įsipareigojusi padėti žmonėms ir keturkojams, dalyvaujant įvairiuose socialiniuose projektuose, aukojant ar remiant gyvūnų prieglaudas bei rūpinantis silpniausiais

Skelbimas „Kokybiškas Dr. Clauder's Sausas Maistas Šunims“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-06-01. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 3 Kokybiškas Dr. Clauder's Sausas Maistas Šunims
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
MB "Pethomepeople"
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2023 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
279523
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
65
Atnaujintas:
2023-06-01 12:41