Giluminis cheminis minkštų baldų valymas Tauragėje

1 Eur

Minkštų baldų, čiužinių, kėdžių giluminis cheminis valymas Tauragėje. Tel. nr. +***** Valymo metu iš audinio pašalinamos dulkės, purvas, dėmės, dulkių erkutės bei nemalonus kvapas. Po cheminio valymo baldai džiūsta savaime kambario temperatūroje, dažniausiai vakare jau būna sausi.

KAIP ATLIEKAMAS GILUMINIS MINKŠTŲ BALDŲ VALYMAS?

DĖMESIO! Labai svarbus žingsnis, prieš užsisakant baldo valymo paslaugą, įsitikinkite, kad tai bus atlikta!!! Tai sausas giluminis valymas su didelio galingumo pramoniniu siurbliu. Po tokio valymo, baldo viduje nelieka giliai esančio purvo - purvas atkabinamas nuo audinio pluošto, taip kartu ištraukdamas smulkias ir stambesnes šiukšles.

Plovimo metu baldas yra plaunamas šampūnu, kurio dėka išsivalo net ir sunkiai įveikiamas purvas ir dėmės. Taigi, ženkliai atsigauna paviršiaus spalva. Tiesa, retai, bet būna ir neįveikiamų dėmių, tokios kaip pvz. klijai, statybiniai dažai, tinkas, lakas ar pan.

Naudojamos ekologiškos priemonės yra nekenksmingos žmogui (tinka alergiškiems ar vaikams), draugiškos aplinkai. Chemija yra bekvapė, tad po valymo nosies tikrai neries erzinantys kvapai.
-
Rašykite į puslapį: https://facebook.com/MinkstuBalduValymasTaurage
Skambinkite: +*****
Atsiliepimus galite rasti paspaudus ant nuorodos:
https://www.facebook.com/media/set?vanity=MinkstuBalduValymasTaurage&set=a.*****
-
-
-
#baldųvalymasTauragėje, #minkštųbaldųgiluminisvalymasTauragėje, #giluminisvalymasTauragėje, #baldųvalymasTauragėje, #cheminisbaldųvalymasTauragėje, #baldųvalymasTauragė, #minkštųbaldųgiluminisvalymasTauragė, #giluminisvalymasTauragė, #baldųvalymasTauragė, #cheminisbaldųvalymasTauragė, #valobaldustaurage, #valobaldustaurageje, #valobaldusTauragė, baldųvalymascheminiubūduTauragė, #gobelenovalymasTauragė

Skelbimas „Giluminis cheminis minkštų baldų valymas Tauragėje“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-06-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios paslaugos“ turinį.

1 / 38 Giluminis cheminis minkštų baldų valymas Tauragėje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios paslaugos:
Baldų valymas Tauragėje
Tauragė
Skelbimus talpina nuo 2022 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
276070
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
716
Atnaujintas:
2023-06-15 10:49