www.svarospaslauga.lt - skalbykla, cheminis valymas, pagalv

Kaina sutartinė

Jūsų patogumui pristatome naują paslaugą – „Švaros paslauga“ į namus.
Nuo šiol neišeidami iš namų galite užsisakyti:
Skalbyklos paslauga – išskalbiame viską, ką įmanoma išskalbti. Skalbinius (patalynę, rūbus, staltieses, užuolaidas, pledus ir kt.) paimame iš jūsų namų jums patogiu laiku, išskalbiame, išlyginame ir grąžiname jums tiksliai sutartu laiku.
Cheminio valymo paslauga – kruopščiai valome jūsų rūbus ir kitus gaminius, kad jie vėl atrodytų kaip nauji. Jums nereikės vežti rūbų į priėmimo punktą. Paimsime, įvertinsime, patarsime atvykę pas jus į namus.
Pagalvių valymo paslauga. Turite ilgai naudojamas pagalves ir antklodes? Jos prarado purumą, atsirado nepageidaujamas kvapas, impilai pasidarė nešvarūs?
Atnaujinsime jūsų pagalves ir antklodes, pūkus išvalysime specialia valymo mašina, pasiūsime naujus impilus pagal jūsų pateiktus matmenis. Atidavę senas (kartais jau nenaudojamas) pagalves ir patalus atgal gausite visiškai naujus gaminius.
Atvyksime į namus, patarsime. Jums tereikės tik išsirinkti norimus impilus.
Kilimų valymo paslauga. Išvalome bet kokio dydžio ar storio kilimą. Atvykstame, pasiimame, grąžiname išvalytą, ištiesiame kliento namuose.
Kauno mieste ir apylinkėse pristatymo paėmimo kaina - tik 7 Litai

Apsilankykite www.svarospaslauga.lt arba skambinkite užsakymo telefonu 8-606-*****

Skelbimas „www.svarospaslauga.lt - skalbykla, cheminis valymas, pagalv“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Valymo, švaros paslaugos“ turinį.

1 / 1 www.svarospaslauga.lt -  skalbykla, cheminis valymas, pagalv
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Valymo, švaros paslaugos:
Švaros paslauga
Kaunas
Skelbimo nr.:
214046
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
352
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23