Dovanojama 1,5 mėn. beprotiškai žavi katytė!

Nemokamai

Kokiu būdu vos mėnesio katytė Minė atsidūrė gatvėje, neaišku, tačiau ji buvo rasta pasimetusi, besiprašanti ant rankų ir lakstanti paskui kiekvieno žmogaus kojas. Kiemo vaikai, sunerimę, kad tokią mažą, išsigandusią katytę partrenks koks automobilis, užbarikadavo ją verkiančią tarpe tarp namų, kol atsiras kokia pagalba.

Ačiū Indrei, kuri atsiliepė į „Naminukų“ pagalbos prašymą ir tiesiai po darbų išlėkė gelbėti mažylės. Tą vakarą ji globoti parsivežė ne tik katytę, bet ir netikėtai atsiradusį jos draugą. Minė buvo tokia mažutė ir silpna, kad pirmosiomis dienomis Indrės globoje buvo maitinama kaip kūdikėlis, nes dar pati nemokėjo. Bet ji taip norėjo mokytis ir gyventi, kad per kelias dienas pati tapo savarankiška!
Dabar Minei maždaug 1,5 mėn., pažinusi jaukią namų aplinką ir gerumą, ji taip pamilo žmones, kad, vos pašaukus, atlekia kaip šuniukas! Minė - jauki, žaisminga, be galo miela ir turi pavergiantį žvilgsnį. Ją pamilsta kiekvienas, kas susipažįsta, bet Minė ieško to vienintelio žmogaus, kuris mylėtų ją visą gyvenimą, o ji, žinoma, atsakytų tuo pačiu.

Jei tik galite padovanoti namus ir meilę šio išraiškingo snukučio savininkei, skambinkite jos globėjai Indrei tel. nr. 8 659 ***** arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „Dovanojama 1,5 mėn. beprotiškai žavi katytė!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojama 1,5 mėn. beprotiškai žavi katytė!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
210870
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
351
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23