Dovanojamas fantastiškas katinas

Nemokamai

Smaragdas - iš vienos Vilniaus katinų kaupėjos perimtas gražuolis katinas. Atliktas visapusiškas sveikatos patikrinimas, nukirmintas, nuparazitintas, kastruotas.
Viena katinėlio ausytė šiek tiek pakirpta, nes kažkada buvo kastruotas su tikslu paleisti į gatvę. Aš asmeniškai to pakirpimo nepastebiu.

Kai tik Smaragdas atvyko pas mane, jis slapstėsi gal pora savaičių. Šiek tiek buvau išsigandus, kad nepavyks katinėlio prijaukinti, tačiau Smaragdas matyt tiesiog taip išgyveno stresą, nes po to pasidarė baisūs meilūnas. Neleis pereiti per kambarį - glaustosi, trinasi aplink kojas, lipa ant kelių, į lovą ir vis jam negana -)

Smaragdui apie pora metų. Charakteris jo puikus, o ir grožis išskirtinis - vien ryškiai žalios didelės akys ko vertos :-)

Dėl katinėlio teirautis telefonu ***** (Daiva), jei neatsakysiu rašykite prašau sms, būtinai su Jumis susisieksiu. Arba el.paštu *****

Skelbimas „Dovanojamas fantastiškas katinas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 3 Dovanojamas fantastiškas katinas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Fausto globa
Vilnius
Skelbimo nr.:
208086
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
394
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19