Dovanojama 6 mėn. katytė

Nemokamai

Gavome pranešimą, kad žmonės turi išvykti darbuotis, bet turi bėdą - nėra kam palikti žiemą priglaustos, išgelbėtos katytės. Per visą laiką nepavyko rasti Mėtai namų. O dabar jau nebėra laiko. Todėl reikia surasti globėją, kuris mažiukę sutiks globoti ir dovanoti iš namų. Katytė fantastiška, labai graži, sveika ir svarbiausia - draugių draugė kiekvienam. Jei tik galite priglausti Mėtą laikinai ar visam, skambinkite "Rainiuko" ir globėjos numeriais.


Apie Mėtą ir jos atsiradimą:
"Nedidelė kukli, žaisminga ir smalsi mergytė, maždaug 6 mėnesių ieško namų. Žiemą ji, mažytė, kartu su savo sesute nežinomais keliais atsirado mūsų malkinėje, lauke siaučiant negailestingam šalčiui. Ar pametė jas kas nors, ar tyčia prieš Kalėdas išmetė, šito mes nebesužinosime. Sesutė jau rado savo nuolatinius namus, dabar juos reikia rasti šitai gražuolei.
Labiausiai ji moka garsiai ir dosniai murkti, dar neblogai gaudo vorus bei mielai ridena kamuoliuką, svogūną arba bet ką, ką galima paridenti su letena:) Tai kambarinis gyventojas, ji puikiai orientuojasi namuose, žino, kad negalima plėšyti užuolaidų, klauso ir nelipa ant stalo, svajingai dairosi pro langą ir kaip tikra namų aristokratė naudojasi dėžute savo gamtos reikalams. Yra gavusi vaistų nuo kirminų ir lašų nuo blusų. Ketiname netrukus paskiepyti.
Kreiptis telefonu *****, katytė yra Vilniuje, bet yra galimybė atvežti į Panevėžį, o per Velykas galėtume atvežti į Kauną."

Turime paskubėti. Dabartiniai globėjai išvyksta balandžio pabaigoje.

Ačiū už pagalbą.

Tel.: +370 615 *****, +370 689 *****

Skelbimas „Dovanojama 6 mėn. katytė“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 2 Dovanojama 6 mėn. katytė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Rainiukas
Vilnius
Skelbimo nr.:
206937
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
266
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19