FARADOTERAPINIS DIRŽAS JUOSMENIUI

350 Eur

Tarptautinės korporacijos „Fohow“ faradoterapiniai šilumos diržai yra unikalūs gaminiai, neturintys analogų pasaulyje. Šiuose diržuose yra suderintos geriausios infraraudonųjų spindulių saunos, refleksoterapijos, fizioterapijos, mineralų ir magnetinio lauko gydomosios savybės.
Rekomenduojami diržai – tai „Fohow“ specialistų rimtų mokslinių tyrimų, ilgų ieškojimų bei eksperimentų rezultatas.
Yra daug įvairių prietaisų, skirtų gydyti infraraudonaisiais spinduliais ir magnetais, tačiau visiems jiems reikalingi papildomi maitinimo šaltiniai, be to, jie gana gremėzdiški individualiam vartotojui. „Fohow“ diržų nereikia jungti į elektros tinklą, čia nėra baterijų ar akumuliatorių, o svarbiausia - nėra elektros poveikio, kai sukuriamas elektrinis laukas neigiamai veikia ląstelių ir audinių elektrinį laidumą, kitaip tariant, panaikina teigiamą magnetinio lauko veikimą. Dėl šių savybių jie yra absoliučiai unikalūs.

Faradoterapinių diržų sandara
- Specialios medžiagos sluoksnis su vertingų mineralų intarpais, iš kurių vienas yra nefritas. Jis, o taip pat ir kiti mineralai, esant 36,6 - 37,5 °C (t.y. kūno) temperatūrai, gali skleisti infraraudonuosius spindulius. Šiems mineralams įterpti naudojami nanotechnologijų metodai.
- Nedidelio galingumo magne¬tai, veikiantys akupunktūrinius taškus. Galima aiškiai apčiuopti magnetus, išdėstytus tam tikra tvarka. Atkreipkime dėmesį į privalumus, kuriais pasižymi mažo galingumo pastovaus veikimo magnetas ląstelių funkciniam aktyvumui.

Magnetoterapija - tai metodas, pagrįstas magnetinio lauko gydomuoju ir profilaktiniu poveikiu žmogaus organizmui. Įrodyta, kad magnetinių laukų poveikyje greitėja ląstelių membranų depoliarizacijos procesas, t.y., padidėja jų elektrinis aktyvumas. Veikiant pastoviam magnetiniam laukui, pakinta biologiškai aktyvių makromolekulių - fermentų orientacija ir koncentracija, tai teigiamai veikia biologinių reakcijų kokybę ir biofizinių procesų greitį. Kitaip tariant, molekulės „išsirikiuoja“ griežta tvarka, ir tai įtakoja ląstelių funkcinio aktyvumo padidėjimą.
Mažo galingumo magnetinis laukas stabilizuoja įvairių audinių elektrinį aktyvumą, taip pat ir elektros impulsų perdavimą visose nervų sistemos dalyse - centrinėje ir periferinėje. Tai yra teigiamas veiksnys atstatant pažeistus organus ir audinius.
Įrodyta, kad magnetinis laukas veikia raminamai. Veikdamas periferinius nervus, jis pasižymi nuskausminamuoju efektu, kadangi sumažina skausmo receptorių aktyvumą.
Pažymėtinas teigiamas jo poveikis sveikstantiems po insulto ligoniams.
Nedidelio intensyvumo magnetinis laukas pagyvina kapiliarinę kraujotaką ir tuo būdu užtikrina teigiamą efektą, vykstant patologiniams procesams organuose bei audiniuose.

Magnetinių laukų įtakoje didėja kraujagyslių ir epitelio pralaidumas, dėl to greičiau išnyksta patinimai ir pasisavinamos suvartotos vaistinės medžiagos. Šis magnetoterapijos veikimas plačiai naudojamas esant traumoms, žaizdoms bei jų padariniams.
Magnetinio lauko veikimas, kaip taisyklė, nepadidina temperatūros ir nesudirgina odos, gerai toleruojamas nusilpusių ligonių, taip pat ir pagyvenusio amžiaus ligonių, kamuojamų širdies ir kraujagyslių sistemos ligų, todėl šias juostas galima naudoti net tais atvejais, kai kitokia fizioterapija yra negalima.
Magnetiniai laukai teigiamai pakeičia vandens savybes, kuris sudaro mūsų kūno pagrindą: mūsų organizme yra 75-80 proc. vandens. Dėl šių pokyčių pagerėja baltymų, sudarančių visų ląstelių struktūros pagrindą, makro ir mikromolekulių būklė. Iš to galima padaryti išvadą, kad pagerėja fiziniai ir fiziologiniai ląstelių parametrai.
Maži taškeliai juostos darbiniame paviršiuje - tai intarpai iš specialiai atrinktų mineralų, tarp jų - ir meteoritinės kilmės. Įterpiant juos j juostos medžiagą naudojamos nanotechnologijos.
Vienas iš tokių mineralų yra nefritas, kurio gydomosios savy¬bės žinomos jau ne vieną tūkstantį metų.
Nefritas gali tu¬rėti gydomąjį poveikį kraujo kūneliams, limfmazgiams ir nervų sis¬temai. Kontaktuodami su žmogaus kūnu, nefritas ir kiti mineralai įkaista iki 36,6-37,5 °C temperatūros. Tuo momentu nefritas pradeda skleisti infraraudonuosius spindulius naudingiausio diapazono (8-14 mikronų) ilgosiomis bangomis. Tai atitinka žmogaus kūno spinduliuotės diapazoną. Tokiu būdu, veikiant nefrito gydomiesiems spinduliams, įvyksta rezonansinis absorbcijos efektas, ir kūnas pradeda aktyviai absorbuoti infraraudonąją energiją.
Papildomai teikiama infraraudonoji spinduliuote palankiai veikia kraujotakos sistemos funkciją kapiliarų lygmeniu, pagerina audinių, taip pat ir pažeistų, kraujo apytaką, padidina maistinių medžiagų patekimą, pagreitina toksinų šalinimą iš ląstelių ir audinių, tuo būdu skatina gijimo procesus. Tokio veikimo rezultatas – padidėjusi įvairių audinių potencine energija, jų funkcijos aktyvumo normalizacija (regeneracijos galimybės, funkcinis stabilumas). Be to, pagerėja fermentinių sistemų funkcinė būklė. Tai turi didžiulę reikšmę įvairių distrofijų atvejais. Vadinasi, mes turime galimybę paveikti pačią medžiagų apykaitos priežastį.
Infraraudonosios bangos naudingos visiems mūsų organizmo audiniams: odai, poodinei ląstelienai, raumenims, raiščiams, limfinei sistemai, nervams ir t.t.. Šios bangos pagyvina mūsų ląstelių biologines funkcijas, ir pagerina kraujo apytaką, gydo neuralgiją, nugaros skausmus, artrito skausmus, šalina iš kraujo toksinus ir anglies dvideginį bei veikia antibakteriškai.
Visiems mums žinoma, kad temperatūros pakilimas - tai organizmo apsauginė reakcija į mikrobų invaziją. Pakilusi temperatūra veikia stimuliuojamai organizmo gynybines galias ir stabdo daugelio mikrobų dauginimąsi. Tačiau mums taip pat yra žinoma, kad organizmo perkaitimas neigiamai įtakoja jo funkcinę būklę: atsiranda silpnumas, bendras negalavimas, traukuliai, sutrinka sąmonė. Sveikimo procesas užsitęsia, todėl temperatūrą reikia mažinti dirbtinėmis priemonėmis.
Kombinuota magnetinė - infraraudonoji „Fenikso“ korporacijos juosta suteikia galimybę išspręsti šią problemą: mes galime padidinti temperatūrą vietiškai bet kurioje kūno dalyje, nesukeldami bendro organizmo perkaitimo. 8-14 mikronų bangų ilgio infraraudonieji spinduliai prasiskverbia į kūną iki 14 cm gylio. Kadangi juosmens diržas turi du darbinius paviršius (priekiui ir nugarai), mes galime vienu metu veikti visus audinius ir organus, ant kurių uždedamas diržas.
Tradicinėje kinų medicinoje yra žinoma, kad nefritas gali padidinti mūsų energijos cirkuliaciją tam, kad kūnas pats pašalintų disbalansą arba sustiprintą organizmą po didelių krūvių. Žmogaus organizme yra 12 energinių kanalų, kuriais cirkuliuoja energija po visus gyvybiškai svarbius organus. Visi šie kanalai nusidriekia per pilvą (bambos sritį) ir juosmenį. Naudodami juostą, mes atkuriame visavertį energijos judėjimą visuose organuose ir pageriname kraujotaką.
Veikiant magnetiniam laukui ir infraraudoniesiems spinduliams, pastebimas labai kokybiškas gydomasis poveikis visam žmogaus organizmui: malšinami skausmo pojūčiai nugaros, kaklo, pečių srityse.
Faradoterapinis diržas sėkmingai gydo stuburo išvaržą, inkstų nepakankamumą, moterų ir vyrų lytinės sferos problemas.


Faradoterappinių diržų naudojimo indikacijos:

1. Širdies ir kraujagyslių ligos:
hipertoninė liga (I-II stadijos),
išeminė širdies liga,
reumatas,
vegetacinė kraujagyslių distonija.
2. Centrinės ir periferinės nervų sistemos ligos ir traumos:
stuburo ir smegenų traumos,
tarpslankstelinių diskų išvaržos,
stuburo osteochondrozė,
stuburo smegenų kraujotakos sutrikimai,
išeminiai smegenų insultai,
neuritai,
polineuropatijos (įvairios kilmės),
neuralgijos,
neurozės,
neurastenija,
fantominiai skausmai,
paralyžiai.
parezės.
3. Periferinių kraujagyslių ligos:
obliteruojanti aterosklerozė (I-II-III stadijos),
trombangitas,
Reino liga,
lėtinis veninis ir limfoveninis nepakankamumas,
paviršinių ir giliųjų venų tromboflebitas (poūminio periodo),
potromboflebitinis sindromas,
diabetinė angiopatija.
4. Atramos ir judėjimo aparato ligos ir pažeidimai:
deformuojanti osteochondrozė (I-II stadijos paūmėjimo ir remisijos fazės),
infekciniai - toksiniai artritai,
poliartritai - įvairios kilmės,
burzitai ir periatritai,
kaulų lūžių sulėtėjęs gijimas,
sumušimai,
sausgyslių ir sąnarių kapsulių patempimas,
išnirimai.
5. Kvėpavimo organų sistemos ligos:
lėtinė pneumonija,
lėtinis bronchitas,
bronchinė astma (išskyrus priklausomą nuo hormonų).
6. Virškinamojo trakto ligos:
skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligė (paūmėjimo ir remisijos fazės),
lėtinis gastritas ir gastroduodenitas,
poūminis ir lėtinis pankreatitas,
lėtinis hepatitas,
tulžies takų diskinezija,
lėtinis cholecistitas,
kolitas.


7. Urogenitalinės sistemos poūminės ir lėtinės ligos:
cistitas,
uretritas,
pielonefritas,
adneksitas,
prostatitas,
impotencija,
nevaisingumas,
klimakterinis sindromas,
gėrybiniai navikai (miomos, fibromiomos, krūties fibroadenomos).
Sąaugiminė liga.
Imuniteto stiprinimas.

8. Ausų, nosies, gerklės (LOR) ligos:
vazomotorinis rinitas (sloga),
lėtinis rinitas,
haimoritas,
lėtinis faringitas,
lėtinis otitas,
klausos nervo uždegimas (neuritas),
laringitas,
tracheitas.

Esant vazomotoriniam rinitui, lėtiniam rinitui, reko¬menduojama kaklo juostą uždėti paprastai ant veido, kaktos, nosies daubų (ančių). Šiais atvejais juostos sudrėkinti nereikia, nes veido oda yra labai jautri.
Kitais atvejais juosta naudojama įprastu būdu, dedant darbinį jos paviršių ant kaklo slankstelių arba ant trachėjos.
Esant skydliaukės problemoms (išskyrus navikus), kaklo juostą naudoti galima, tik nereikia jos suveržti, o uždėti laisvai ir nelaikyti ilgai.

Faradoterapinių diržų naudojimas stuburo ligų atvejais
Yra žinoma, kad stuburo kanalu eina labai svarbi centrinės nervų sistemos dalis - stuburo smegenys, kurios atsakingos už nervinių impulsų perdavimą iš organų ir audinių galvos smegenims ir, atvirkščiai, iš galvos smegenų - organams, o taip pat vykdo sudėtingą refleksų perdavimo funkciją. Sutrikus stuburo veiklai, tai iškart atsiliepia ir stuburo smegenų funkcijai, vadinasi, ir viso organizmo darbui.
Osteochondrozė gali pamažu sukelti stuburo slankstelių ir stuburo kanalo deformacijas, dėl to atsiranda spaudimas ne tik pačioms stuburo smegenims, bet ir jų šaknelėms, kuriomis nerviniai impulsai perduodami odai ir raumenims.
Nuo kaklo sustorėjimo iki 2-ojo juosmens slankstelio šoninėse stuburo dalyse driekiasi simpatinė vegetacinės nervų sistemos dalis, reguliuojanti kraujagyslių, vidaus organų ir daugybės mūsų organizmo liaukų darbą. Simpatiniai nervai iš stuburo kanalo išeina kartu su stuburo smegenų nervais. Spaudžiant stuburo smegenų nervus, išsivysto uždegimas (radikulitas), kuris įprastai pasireiškia skausmais, įvairiais judėjimo funkcijų, odos jautrumo, o taip pat vidaus organų veiklos sutrikimais.
Slankstelių lankuose yra angos, per kurias į stuburo smegenis patenka trys poros stuburo smegenų arterijų, tiekiančių kraują stuburo smegenims. Viršutinė jų pora , taip pat aprūpinanti krauju ir galvos smegenų kamieną, patenka į užpakalinį smegenų baseiną. Nežymus kraujotakos sutrikimas gali pasireikšti „muselių skraidymu“ akyse, galvos svaigimu staiga pakeitus kūno padėtį (pvz. buvote atsitūpę, staigiai atsistojote - ir aptemo akyse). Tai priklauso nuo kraujotakos nepakankamumo smegenų kamiene ir smegenėlėse

Skelbimas „FARADOTERAPINIS DIRŽAS JUOSMENIUI“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs ortopedijos, slaugos daiktai“ turinį.

1 / 3 FARADOTERAPINIS DIRŽAS JUOSMENIUI
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs ortopedijos, slaugos daiktai:
arturassauliuspocius@gmail.com
Klaipėda
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
200984
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1456
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19