DOVANOJAMAS 3 mėn. žavus rainiukas Vilis!

Nemokamai

Maždaug 3 mėn. žavus rainiukas Vilis buvo aptiktas netoli „Vingio“ kino teatro esančiame apleistame name. Stiklo šukės, supuvę lentgaliai su pavojingai kyšančiais vinim, šiukšlės ir kiti beverčiai rakandai – buvo kasdienės jo kliūtys, kurias įveikdavo besibraudamas iki nereguliariai atnešamo maisto kąsnelio.

Vilis buvo laimingasis, kuriam pasisekė būti išgelbėtam iš „namo vaiduoklio“ ir šiuo metu jis jaukiai šildosi globėjos Margaritos namuose. Iš pradžių buvęs baikštus ir nepatiklus, vėliau perprato: žmogus gali būti draugas ir netgi saugotojas. Todėl baigęs savo slėpynes už sofos, dabar jau patenkintas murkia ir nori būti glostomas.

Vilis tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, yra nukirmintas ir nublusintas, kitaip tariant- pasiruošęs keliauti į tikrus namus. Jei ieškote be galo žavaus, švelnaus ir juokingo rainiuko, skambinkite jo globėjai Margaritai 8 606 ***** arba „Naminukams“ 8 648 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „DOVANOJAMAS 3 mėn. žavus rainiukas Vilis!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 DOVANOJAMAS 3 mėn. žavus rainiukas Vilis!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
197890
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
444
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23