WebIN-kuriame internetines svetaines(plačiau viduje)

Kaina sutartinė

„Webin“ - plataus internetiniu paslaugu spektro imone, galinti Jums pasiulyti optimalius sprendimus verslo ivaizdžiui kurti, atnaujinti bei palaikyti. Noretume Jums pristatyti ir pasiulyti musu teikiamas paslaugas.


Musu teikiamos paslaugos:
Internetniu puslapiu kurimas
Jusu imonei galime sukurti reprezentacini puslapi, kurio pagalba Jus pasieksite didesne dali potencialiu savo klientu. Bet nežinote kiek tai bus Jums naudinga? Pasikonsultuokite su mumis ir mes padesime Jums nuspresti ko reikia Jums, kad pasiekti daug didesne dali savo veiklos klientu.

Elektroniniu parduotuviu kurimas
Jai Jusu imone užsiima prekyba – el. parduotuves pagalba Jus pasieksite dar didesnes pardavimu pajamas ir didesni kiek pirkeju. Nesate isitikine ar jums tai yra reikalinga? Internetiniu apklausu duomenys rodo, kad jums tai naudinga, nes šiais laikais 40% interneto ryši naudojantys lietuviai perkasi internetu. Tai kodel gi nepasvarscius ir jums apie el. parduotuve!

Grafinis dizainas
Imonei reikalingas logotipas? Darbuotojai privalo tureti vizitine kortele? Jusu imone neturi firminio blanko? O gal reikia reklamos maketo? Jai bent i viena klausima atsakete teigiamai - susisiekite! Mes jums galime padeti susikurti savo imones logotipa, skrajuciu maketus, firminius blankus, vizitiniu korteliu maketus ir žinoma INETRNETINIO PUSLAPIO DIZAINA.

Reklama internete
Reikalingas specialistas kuris už Jus pasirupintu jusu imones reklama internete, kuris ne tik pasirupins jusu reklama, bet ir pateiks reklamos rezultatu analizes, bei spres reklamos efektyvumo problemas. O gal nežinote kaip pasiekti tikslingai savo klientus ir neišleisti dideliu sumu reklamos kaštams? Mes galime tai už jus padaryti.

SEO optimizacija
Optimizavimas paieškos sistemoms (angl. Search Engine Optimization, trump. SEO) - Interneto tinklalapiu projektavimo metodologija, siekiant aukšciausiu tinklalapio poziciju paieškos sistemu rezultatuose. Atlikus internetinio puslapio optimizavimo darbus Jusu skiriami kaštai reklamai sumažetu perpus.


Iki mažiausiu smulkmenu išsiaiškiname Jusu poreikius ir mums pavestus darbus atliekame taip, kad musu teikiamos paslaugos ir atlikti darbai neštu Jums maksimalia nauda.

Daugiau info telefonu ar e-paštu

Skelbimas „WebIN-kuriame internetines svetaines(plačiau viduje)“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Tinklapių, el. parduotuvių kūrimas“ turinį.

1 / 1 WebIN-kuriame internetines svetaines(plačiau viduje)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Tinklapių, el. parduotuvių kūrimas:
Laimis
Klaipėda
Skelbimo nr.:
192550
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
273
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23