Keramzito valymas iš sienų oro tarpo

Kaina sutartinė

Namai su tuščiu oro tarpu sienose seniau būdavo užpildomi biria medžiaga - keramzitu. Iki 1992 metų reikalavimai gyvenamųjų pastatų sienų šiluminei varžai buvo 0,8 m2 K/w. Taigi tuo metu sienų oro tarpą pakakdavo užpildyti keramzitu, kad sienų varža atitiktų reikalavimus. Tada ir šildymo sąskaitos nebuvo tokia aktuali tema... Laikai pasikeitė. Nuo 2005 metų reikalavimai gyvenamųjų pastatų sienų šiluminei varžai yra 5 m2 K/w. Tai - 6,25 karto daugiau! Šie reikalavimai nėra iš piršto laužti. Jie nukreipti į efektyvų energijos naudojimą namų ūkiuose.

Taigi namas su keramzitu sienų oro tarpe šiais laikais ne tik neatitinka rekalavimų sienų šiluminei varžai, bet yra energetiškai neefektyvus. Išvalykite keramzitą iš sienų oro tarpo, paruoškite šiltinimo darbams ir būsite pasiruošę naujam šildymo sezonui jau dabar.

Šiuo metu esame vienintelė įmonė Lietuvoje oficialiai atliekanti keramzito valymo darbus. Keramzitą supilame į maišus ir išvežame pagal pageidavimą.

Keramzito likutį panaudokite savo sodo puošybai :)

Termas, UAB
www.termas.lt
*****

Skelbimas „Keramzito valymas iš sienų oro tarpo“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 3 Keramzito valymas iš sienų oro tarpo
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Aurimas
Skelbimo nr.:
189287
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
870
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23