NAUJA KOKYBIŠKŲ IR NEBRANGIŲ DRABUŽELIŲ KRAUTUVĖLĖ

Kaina sutartinė

http://www.facebook.com/pages/Burbuliuko-krautuvėlė/*****

Šiuo metu krautuvėlėje galite įsigyti vaikiškus rūbus, avalynę, buteliukus maitinimui bei kt. Mes Jums siūlome firmines prekes atvežtas iš Airijos, tokių įmonių kaip: NEXT, MOTHERCARE, PRIMARK, DUNNESSTORES, PHILIPS, NAME IT, CLARKS. Ateityje planuojame padidinti pasiūlą. Daugelis mūsų siūlomų prekių yra vie-netinės (tik vienas dydis, spalva, vienas vnt.) sandėlyje. Bet nereikia nusiminti! Juk mada keičiasi - mes Jums pasiūlysime kažką naujesnio ir įdomesnio.
Šiuo metu mes Jums galime pasiūlyti įsigyti prekes internetu. Tai labai patogu, greita ir pa-prasta. Vaikščiojimas po parduotuves atima ne tik daug jėgų, bet ir laiko. Perkant el. būdu viskas greičiau ir paprasčiau – žinai, ko konkrečiai nori, pasižiūri ar yra tau patinkanti prekė ir perki. Čia nereikia suktis tarp lentynų, ilgai lakstyti po parduotuves ir ieškoti galbūt kur nors kitur rasi pigiau. Keliais klavišų paspaudimais gali surasti prekę tau prieinama kaina, likusį laiką skirti savo “Burbuliukui”

Skelbimas „NAUJA KOKYBIŠKŲ IR NEBRANGIŲ DRABUŽELIŲ KRAUTUVĖLĖ“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 6 NAUJA KOKYBIŠKŲ IR NEBRANGIŲ DRABUŽELIŲ KRAUTUVĖLĖ
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Alina
Skelbimo nr.:
182280
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
458
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23