Lėtaeigė sulčiaspaudė HD Cooksense + trintuvė

249 Eur

Lėtaeigė sulčiaspaudė HD Cooksense puikiai tinka spausti sultis tiek iš vaisių (apelsinų, obuolių, mandarinų, vynuogių, kriaušių), tiek iš daržovių (morkų, burokėlių, ridikėlių, salierų), tiek iš įvairių uogų. Maža to, ši sulčiaspaudė puikiai spaudžia sultis iš lapinių daržovių (salotų, špinatų, kopūstų, petražolių) ir želmenų.

Pakeitę sulčiaspaudės viršutinę dalį į trintuvę, paruošite piure, padažą ar pagaminsite maistą vaikams.

Šia sulčiaspaude išspausite sultis, kurios išsaugo maistingąsias medžiagas, natūralią spalvą, skonį bei vitaminus. Vaisiai ir daržovės nėra smulkinami peiliais ir tarkuojami, o spaudžiami sraigto pagalba.

Yra automatinė praplovimo funkcija, kuri leidžia automatiškai išstumti išspaudas, todėl sulčiaspaudės nereikia dažnai stabdyti ir valyti. Per sulčiaspaudės talpykloje esantį vamzdelį išspaudos patenka tiesiai į joms skirtą indą, o sultys per išleidimo vamzdelį subėga į kitą indą.

Cooksense HD sulčiaspaudėse įmontuoti varikliai su reduktoriais (perdavimo santykis 1:37), kurie leidžia sumažinti sulčiaspaudės apsukas. Sulčiaspaudei dirbant mažomis apsukomis, ženkliai sumažėja skleidžiamas triukšmas, todėl ji dirba žymiai tyliau nei išcentrinės sulčiaspaudės. Mažos apsukos (47 apsisukimai per minutę) užtikrina ilgą variklio tarnavimo laiką.

Kitoje sulčiaspaudės pusėje yra daviklis, kuris esant neuždėtai ar neteisingai surinktai sulčiaspaudei, neleidžia jos įjungti. Ilgas padavimo vamzdis, pro kurį vaisiai ir daržovės patenka į sulčiaspaudę, užtikrina, jog veikiant sulčiaspaudei nesusižalosite rankų. Vaisiams ir daržovėms spausti naudokite grūstuvą.

IŠBANDYK NEMOKAMAI VILNIUJE ARBA KLAIPĖDOJE
SUTEIKIAMA 5 METŲ GARANTIJA
+370 606 *****

Skelbimas „Lėtaeigė sulčiaspaudė HD Cooksense + trintuvė“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sulčiaspaudės“ turinį.

1 / 12 Lėtaeigė sulčiaspaudė HD Cooksense + trintuvė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sulčiaspaudės:
Justė
Skelbimo nr.:
180770
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2570
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23