Letaeige sulciaspaude Hurom-HH 700, HH-2G

399 Eur

Patobulinto dizaino ir saugos priemonėmis, sulčiaspaudės Hurom puikiai spaudžia sultis tiek iš citrusinių vaisių, tiek iš daržovių, tiek iš želmenų bei lapinių daržovių. Lėtaeigėje Hurom-HH sulčiaspaudėje įdiegta viena pažangiausių sulčių spaudimo technologijų.Galingas keramikinis sraigtas išspaudžia gerokai daugiau sulčių, nei tai padarytų klasikinė sulčiaspaudė.
Su Hurom-HH sulčiaspaudės plovimas dar paprastesnis.Tiesiog įpilkite į sulčiaspaudę stiklinę vandens, užkimškite dangtelį ir leiskite jai veikti. Po keletos akimirkų sustabdykite sulčiaspaudę, atkimškite kamštuką ir leiskite nešvariam vandeniui, su išspaudų likučiais, išbėgti pro sulčių angą. Beliks tik keli prisilietimai ir jūsų sulčiaspaudė bus išplauta.
Sulčiaspaudė Hurom Jums gali veikti ir kaip kokteilinė. Uždarius kištuką (angl. „smart cap“), įvairių sulčiu mišinius galėsite susimaišyti tiesiog pačioje sulčiaspaudėje. Tai greitas ir paprastas būdas skanauti natūralių kokteilių iš visų galimų ingredientų.

NEMOKAMAS PRISTATYMAS
IŠBANDYK NEMOKAMAI

Skelbimas „Letaeige sulciaspaude Hurom-HH 700, HH-2G“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-10-02. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sulčiaspaudės“ turinį.

1 / 12 Letaeige sulciaspaude Hurom-HH 700, HH-2G
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sulčiaspaudės:
Gytis
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
206017
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1912
Atnaujintas:
2017-10-02 09:38