Stogo danga vos 2.5 €/kv.m. ir tai ne AKCIJA

2 Eur

Bituminė stogo danga šlaitiniams stogams. Lanksčios bituminės čerpės - universali stogo danga, plačiai naudojama klojant naujus ir renovuojant senus BET KOKIOS konfigūracijos stogus. Siūlome platų produkcijos pasirinkimą – daugiau kaip 50 rūšių įvairių formų ir spalvų bitumines čerpeles, kurios suteikia galimybę esamam architektūriniam projektui parinkti tinkamiausią dangą.
Neišsirinkus iš nekondicijos pasiūlysime pirmarūšę geriausiomis kainomis.
Galime pasiūlyti įvairių spalvų, modifikacijų, storio ir geometrinių formų lanksčiąsias čerpes šlaitiniams stogams bei ritinines dangas plokštiems stogams.
Čerpelių spalvos:
Raudona, žalia , ruda, rudeninė, juoda.
Kas yra nekondicinė danga?
Danga, kuriai gamintojas (MIDA LT) neteikia kokybės garantijų, nes gamybos procese buvo padaryta techninių nukrypimų. Pvz: bituminė čerpelė turi kitokį atspalvį, ar kampe nepriklijuota plėvelė, pabyra biški pabarstėlis, ilgau nei du metus buvo sandėliuojama, kartais būna produktas be įpakavimo.

Ši danga pilnai tinka stogų dengimui bei renovacijoms!
Nuorodoje pateiktį sandėliai sumontuoti su nekondicinėmis čerpelėmis ir jau 8-eri metai, jokių problemų. Svarbiausia kompetetingi stogdengiai.
Nuoroda: https://www.youtube.com/watch?v=vD6BkalwkeU

Prieš skambindami, kad geriau vyktų susikalbėjimas kurios dangos spalvos ir karpymo pageidaujate, prašyčiau apsilankyti elektroninėje parduotuvėje www.balticroof.lt kurioje ir rasite pirmarūšius produktus. Pagal kuriuos ir nurodysite savo pageidavimus.

Kainos: (nekondicinės)
Bituminės čerpelės: 2,5 €/m2 (pakete 3 m2)
Kraigas: 3 €/m2 (pakete 5m2)
Polimerizuota smala (mastika): 6 € - 3,6 kg
Galimas ir pristatymas visoje Lietuvoje.
Pristatymo kaina apskaičiuojama nuo krovinio svorio, visai nesvarbus atstumas.
Platesnė informacija telefonu.
+370 691 60 132 Alfredas
Internetinė parduotuvė:
www.BalticRoof.lt
Raktažodžiai:
stogo danga, stogu dangos, bitumines cerpes, stogo dangos kaina, pigiausia stogo danga, stogų dangos, bitumines cerpes kaina, čerpės, bitumines cerpeles, bituminės čerpės, bituminė stogo danga, bitumine mastika, stogo cerpes, bituminės čerpelės, hidroizoliacinė mastika, stogų danga, stogo danga mida, rulonine stogo danga, bituminis gruntas, rulonine stogo danga, kokia stogo danga pasirinkti geriausia, ritinine stogo danga, cerpes stogui, parduodu cerpes, bitumine stogo danga mida, mida stogo danga, hidroizoliacine danga, stogo hidroizoliacija,

Skelbimas „Stogo danga vos 2.5 €/kv.m. ir tai ne AKCIJA“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-12-19. Siūlome peržiūrėti naujausią „Stogų dangos“ turinį.

1 / 4 Stogo danga vos 2.5 €/kv.m.  ir tai ne AKCIJA
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Stogų dangos:
Skelbimo nr.:
213234
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2582
Atnaujintas:
2020-12-19 08:25