www.donatosantechnika.lt santechniko paslaugos Kaune ir Vilniuje

10 Eur

www.donatosantechnika.lt nuotekos, vandentiekis, šildymas, vėdinimas jūsų statomame, renovuojamame ar rekonstruojamame name ar bute.
Donato santechnika teikia šias santechnikos paslaugas: kanalizacijos įrengimas, vandentiekio sistemos įrengimas, šildymo sistemos įrengimas, katilinės montavimas, katilo pajungimas, vėdinimo sistemos įrengimas, rekuperacija, rekuperatoriaus montavimas.
Kokybiškai atliekami santechnikos darbai, taikomos nuolaidos santechnikos medžiagoms. Jei jums reikalingas santechnikas Kaune ar santechnikas Vilniuje – Donato santechnika yra tai ko jūs ieškote. Patirtis įgyta prisidedant prie tokių didelių objektų atsiradimo kaip „Grandas“ ar „Eglių takas“ Vilniuje, bei dar daug kitų objektų, taip pat nuolatinis domėjimąsis savo darbu leidžia konstruktyviai mąstyti, suteikti jums išsamią informaciją, atsakyti į rūpimus klausimus.
Tad jei statote, renovuojate ar rekonstruojate, nedvejokite ir drąsiai skambinkite, aptarsime detales, o gal būt susitarsime dėl susitikimo objekte

Skelbimas „www.donatosantechnika.lt santechniko paslaugos Kaune ir Vilniuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-09-04. Siūlome peržiūrėti naujausią „Stogdengiai, stogdengių paslaugos“ turinį.

1 / 1 www.donatosantechnika.lt santechniko paslaugos Kaune ir Vilniuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Stogdengiai, stogdengių paslaugos:
Milda
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
264095
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
123
Atnaujintas:
2019-09-04 00:00