Kokybiski laiptai uz gera kaina

1 Eur

Gaminame įvairiausių dydžių ir formų laiptus pagal jūsų pageidavimus. Aukštą produkcijos lygį lemia didelis dėmesys laiptų patogumui ir ilgametė medžio bei metalo apdirbimo patirtis.

Mūsų pagrindinė specializacija – laiptų gamyba. Gaminame įvairių tipų laiptus: medinius, metalinius, sraigtinius ir visus pagal Jūsų individualius užsakymus skirtus tiek privačių namų, tiek negyvenamų patalpų interjerui.

Laiptai – tik viena iš mūsų gamybos sričių. Mes taip pat gaminame turėklus, vartus, tvoras, automatinius vartus, priešgaisrines laiptines, stogelius, šašlykines, lauko baldus ir kitus nestandartinius medžio bei metalo gaminius.

Visi laiptai yra individualūs, kuriuos projektuojame labai atsakingai, kad atitiktų kliento lūkesčius, bei darbo kokybę. Pas klientus atvykstame į bet kurią Lietuvos vietą, išklausome kliento pageidavimų, išmatuojame, projektuojame, pateikiame pasiūlymą ir, aptarus abiem priimtinas sąlygas laiptus gaminame, bei montuojame

Skelbimas „Kokybiski laiptai uz gera kaina“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-04-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Statyba“ turinį.

1 / 7 Kokybiski laiptai uz gera kaina
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Statyba:
Vaidas
Šiauliai
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 10 mėn.
Skelbimo nr.:
195561
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
3317
Atnaujintas:
2017-04-20 18:24