Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Sodyba ant upes kranto, Kapciamiestis

22000 Eur

Parduodu sodyba ant upes kranto. Sklypas ribojasi su Baltosios Ancios upes. Sklypas yra Kapciamescio miestelyje, bet atokiau nuo kaiminu. Miestelyje dar yra ezeras. Susiekimas autobusais su kitais miestais, pastas, parduotuves ir kiti miestelio privaluma.i Nuo Druskininku tik 30 km, nuo Viesieju -12 km. Tvarkingas namukas (35kv.m) ir ukinukas.Ribojasi su Veisieju regioniniu parku, bet i parka neieina, todel nera apribojimu taikomu stayboms regioniniui parkui. Aplinkui daugybe ezeru ir nuostabus pietu Lietuvos grybingi miskai.Upe idialiai tinka baidariu turizmui, miestelije yra baidariu nuoma.Puiki vieta atostogauti

Skelbimas „Sodyba ant upes kranto, Kapciamiestis“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-11-01. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sodybos, sodai“ turinį.

1 / 8 Sodyba ant upes kranto, Kapciamiestis
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sodybos, sodai:
Pagrindinė informacija
Kambarių skaičius
: 1
Šildymas
:
Kietu kuru
kapciamiestis
Skelbimo nr.:
236243
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1304
Atnaujintas:
2016-11-01 00:00