Parduodamas sodyba prie Neries

200000 Eur

Parduodamas įrengtas, 1988 m. statybos, renovotas 2013 m. dviejų aukštų 196 kv.m. bendro ploto, medinis rastinis gyvenamasis namas. Papildomi pastatai - ūkinis pastatas (dirbtuvė) bei malkinė, baseinas su pirtele, šuns voljeras.
NAMAS: statybos darbų baigtumas - 100%, visa dokumentacija teisiškai įregistruota. Namas penkių kambarių: pirmam aukšte - svetainė sujungta su valgomuoju, antram aukšte - 3 izoliuoti miegamieji kambariai ir darbo kambarys, rūsyje įrengtas vaikų sporto žaidymų kambarys. Namas buvo statytas tik iš ekologiškų, natūralių medžiagų - kokybiški langai (stiklo paketai), durys, didelis vitrininis langas. Stogas apšiltintas; visos medinės konstrukcijos tinkamai apdoroti, impregnuoti, naudojant tik kokybiškus, patikimų gamintojų priemones; tarp rastų buvo naudota natūrali šiltinimo medžiaga. Nepriekaištingai ir originaliai sumontuota elektros instaliacija. Namas šviesus, šiltas ir ekonomiškas. Įrengta geoterminė šilumos sistema Nibe. 150l karšto vandens boileris (kombinuotas, vasarą šildomas elektra). Rūsys ir pirmas aukštas- šildomos grindys, antras aukštas - radiatoriai. Originaliai stilizuota vidaus apdaila, įmontuotos sieninės spintos su stumdomosiomis durimis, virtuvės baldai, kokybiška buitinė technika. Yra balkonas ir lauko terasa.
KOMUNIKACIJOS – trifazis dviejų tarifų 12kw elektros įvadas;
- vandentiekis – gręžinys;
- vietinė kanalizacija su bio valymo įrenginiais;
- Viasat skaitmeninė televizija bei Omnitel internetas (speciali antena su maršrutizatoriumi).
PAPILDOMI PASTATAI - ūkinis pastatas (dirbtuvė), malkinė, pirtis su baseinų, šuns voljeras .
SKLYPAS – plotas -15a;
- paskirtis – mažaaukščių gyvenamųjų namų statybos
- iki miesto transporto stotelės - apie 5km.
OBJEKTO YPATUMAI - išskirtinė vieta - erdvus sklypas, gražiame ir ramiame gamtos kampelyje, ant Neries kranto, atskirai nuo kaimyninių namų ir sklypų. tai yra gamtos apsuptas namas, kuris pastatytas tik iš natūralių gamtinių medžiagų

Skelbimas „Parduodamas sodyba prie Neries“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sodybos, sodai“ turinį.

1 / 12 Parduodamas sodyba prie Neries
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sodybos, sodai:
Pagrindinė informacija
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 6
Šildymas
:
Geoterminis
Ypatumai
Viktorija
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2012 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
239912
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
509
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23