Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Parduodamas sodo namas su žemės sklypu Rastinėnuose

26000 Eur

Parduodamas sodo namas su žemės sklypu Rastinėnuose, Mėtų gatvė. Namas įrengtas 1990metų statybos, langai plastikiniai, įrengta lauko terasa. Namas dviejų aukštų, elektra, vanduo vasarinis, virtuvėje karštas vanduo iš boilerio, šaldytuvas, el.viryklė. Namas apšildomas pečiumi. Yra rūsys, lauko tualetas. Sklypas 6 arų suformuotas atliekant kadastrinius matavimus, išlygintas segmentais, yra sandėlys, lauko dušinė ir kriauklė po stogu. Metalo konstrukcijos šiltnamis. Daržo zonoje atvežtas derlingas gruntas.Visa teritorija aptverta tvora. Asfaltuotas privažiavimas, aplink geri ir ramūs kaimynai. Atstumas iki Vilniaus centro 23km.

Papildoma informacija telefonu:*****

Skelbimas „Parduodamas sodo namas su žemės sklypu Rastinėnuose“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-06-03. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sodybos, sodai“ turinį.

1 / 20 Parduodamas sodo namas su žemės sklypu Rastinėnuose
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sodybos, sodai:
Pagrindinė informacija
Kambarių skaičius
: 2
Šildymas
:
Židinys
Kietu kuru
Anna
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
264865
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
108
Atnaujintas:
2019-06-03 13:51