Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Savininkai Šventojoje PARDUODA sklypą (žemės paskirtis KITA ) su dviem vasarnamiais (reg. RC)

48500 Eur

Savininkai Šventojoje PARDUODA sklypą (žemės paskirtis KITA ) su dviem vasarnamiais (registruotais RC) ir pagalbiniais pastatais. Tai puiki vieta gyvenamo namo statybai ir/arba užsiimti poilsio verslu tiems, kas mėgsta ramų poilsį jaukiuose indidualios statybos mediniuose nameliuose. Tai rami aplinka ir uždara teritorija atokiau nuo miestelio šurmulio.
Vasarnamuose jau įrengti apartamentai:
Dviviečiai, triviečiai ir keturviečiai vieno kambario bei penkiaviečiai dviejų kambarių per du aukštus. Juose yra atskiri patogumai: dušai, WC, atskiros virtuvės su visomis maistui gaminti reikalingomis priemonėmis (šaldytuvu, virduliu, mikrobangų krosnele, indais ir stalo įrankiais), kieme auga lysvė prieskoninių žolelių. Vasarotojų patogumui terasa su lauko baldais, šašlykinė, erdvus kiemas, vaikų žaidimų aikštelė, vieta automobiliui.
Parduodame su internetine svetaine ir klientų duomenų baze. http://www.namukaisventojoje.lt/virtuali-kelione
Užvedus ant namelių, atsidaro apartamentų vidaus nuotraukos.
Taip pat su reklamine vieta: https://www.priejuros.lt/lt/apgyvendinimas/namukai-sventojoje-5652/
Unikali gamta:
Iš namelių terasų atsiveria unikalus gamtos kampelis Būtingės paukščių pelkės ornitologinis draustinis, kuriame saugomi perintys sausumos ir vandens paukščiai.
Atstumas:
Iki jūros apie 1200 m.
Iki Šventosios autobusų stoties apie 800 m

Skelbimas „Savininkai Šventojoje PARDUODA sklypą (žemės paskirtis KITA ) su dviem vasarnamiais (reg. RC)“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-02-24. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sklypai“ turinį.

1 / 25 Savininkai Šventojoje PARDUODA sklypą (žemės paskirtis KITA ) su dviem vasarnamiais (reg. RC)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sklypai:
Liuda
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 02 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
263508
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
105
Atnaujintas:
2019-02-24 17:35