Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Parduodame žemės sklypą Prienų raj., Stakliškių s.

74000 Eur

Parduodame 14.75 ha ž.ū.paskirties žemę Prienų raj., Pakrovų kaime (Stakliškių sen.). Žemė yra netoli (apie 150 m.) nuo magistralinio kelio Vilnius-Marijampolė. Žemę sudaro du atskiri sklypai: didesnis 10.48 ha ir mažesnis 4.27 ha. Nuo magistralinio kelio iki abiejų sklypų puikus privažiavimas geru žvyrkeliu. Abu sklypai ribojasi su Verknės upe, bet yra skirtingose upės pusėse. Tarp sklypų yra maždaug 250 m. atstumas žvyrkeliu su geru tiltu per upę. Žemės sklypų teritorijoje kažkada yra buvę trys sodybos, o per didesnį sklypą eina elektros linija. Mažesnis sklypas vienoje pusėje ribojasi su Verknės upe, kitoje su Gojaus mišku. Žemė yra geros būklės, dirbama. Didesnio sklypo našumo balas yra 39, o mažesnio 43. Dėl gero privažiavimo ir prieigos prie Verknės upės, prie pat esančio Gojaus miško, sklypus galima naudoti ne tik žemės ūkio, bet ir poilsio, kaimo turizmo reikmėms. Verknės upė yra populiari tarp mėgėjų plaukioti baidarėmis, prie jos gausu kaimo turizmo paslaugas teikiančių sodybų

Skelbimas „Parduodame žemės sklypą Prienų raj., Stakliškių s.“ paskutinį kartą atnaujintas 2022-01-28. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sklypai“ turinį.

1 / 8 Parduodame žemės sklypą Prienų raj., Stakliškių s.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sklypai:
Mindaugas
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
237420
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
7772
Atnaujintas:
2022-01-28 08:18