Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Palangoje Sklypas prie jūros. 16 arų

85000 Eur

6 km. Už Palangos, pajūryje Šventosios kryptimi parduodu 16 arų sklypą žemės. Sklypas yra įkomponuotas į uždarą erdvę, suformuotą iš 8 panašaus dydžio sklypų. Čia būsima puiki vieta ramybės mėgėjams, valda randasi per 500 m. nuo jūros, dviem kryptimis „žvelgianti“ į pušynus, o dviem į laukus ir pievas. Kadangi čia pajūrio nameliai ir vienkiemiai praktiškai išsidėstę tik dviem eilėmis, nėra jokios konkurencijos į atskirą poilsį prie jūros. Tačiau pasiilgus šurmulio, na patys suprantate, tik 6-8 km. ir jūs Palangos centre.
Jei šį skelbimą užmatys asmenys, norintys statyti didesnį objektą galimam pardavimui ir toks žemės lopinėlis jiems atrodytų mažokas, turiu pradžiuginti – kol kas du mano kaimynai (iš dešinės ir iš kairės) taip pat parduoda savo atgautus sklypus, todėl galima įsigyti ir daugiau žemės, t.y. arba 33 arus ar net 50.
Susidomėję galimu pirkiniu skambinkite ilgai neatidėliodami.

X.16.001

#sklypaspajuryje

Skelbimas „Palangoje Sklypas prie jūros. 16 arų“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-08-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sklypai“ turinį.

1 / 6 Palangoje Sklypas prie jūros. 16 arų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sklypai:
Rokus
Palanga
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
241827
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
994
Atnaujintas:
2019-08-27 09:12