×

Įspėjimas

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 10428

Namų valdos sklypai Å iaulių raj., Paitaičių k.

Kaina sutartinė

Gatvė: Beržų g.
Privažiavimas: Asfaltas
Skl.plotas: nuo 10 iki 15 a.
Komunikacijos: Elektra
SKLYPŲ MASYVAS „PAITAIČIAI"

Nauja individualių namų gyvenvietė Šiaulių raj. Voveriškių k. netoli pietinio aplinkelio - ypatinga užmiesčio atmosfera, skirta patenkinti šiuolaikinių žmonių poreikius. Tai nauja erdvė, kurioje kiekvienas susikurs jaukius namus sau.

IŠSKIRTINĖ VIETA

Masyvas yra labai vaizdingose Šiaulių r., Voveriškių k. apylinkėse. Nuo Šiaulių miesto ribos masyvas nutolęs apie 2-3 km., netoli - pietinis aplinkkelis. Šalia masyvo yra Voveriškių tvenkinys (miestiečių vadinamas ,,Aštunke"). Tai - ne tik žemės sklypas Jūsų būsimiems namams, bet ir nuosava ramybės oazė. Tai yra vieta, kur Jūs galėsite pailsėti nuo miesto šurmulio, o užsimanę per kelias min. vėl būsite miesto sūkuryje. Gyvenamajame kvartale „Paitaičiai" ypač ramu, matomos žaliosios erdvės, tai yra viena palankiausių vietų statyti individualų gyvenamąjį namą. Po keleto metų ši teritorija taps prestižiniu Šiaulių miesto individualių gyvenamųjų namų kvartalu.

TRUMPAI APIE PROJEKTĄ

Vieta - Šiaulių rajonas, Voveriškių k., netoli pietinio aplinkelio.
Patogus ir geras privažiavimas, tik 200 m. žvyruoto kelio.
Bendras masyvo plotas - 8 ha.
Sklypų plotai: 10 - 15 arų.
Gyvenamajį kvartalą sudaro 53 sklypai mažaaukštei gyvenamajai statybai, du sklypai inžinerinei infrastruktūrai t.y. elektros transformatorinei, nuotekų siurblinei.


INŽINERINĖ DALIS:
Sklypų užstatymas svyruoja nuo 25 % - 30 %. Statybos reglamentas numato dviejų aukštų bei vieno aukšto su mansarda gyvenamuosius namus. Suplanuotas kvartaslas yra inžineriškai parengtoje teritorijoje. Gyvenamoje teritorijoje numatoma tiesti kietos dangos kelius, elektrą, gatvių apšvietimą, telefono linijas, dujas, kanalizaciją. Vandentiekis ir nuotekos bus vietiniai.


KAINA: 3 540 Lt/a

Skelbimas „Namų valdos sklypai Å iaulių raj., Paitaičių k.“ paskutinį kartą atnaujintas 2008-10-09. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sklypai“ turinį.

1 / 5 Namų valdos sklypai Å iaulių raj., Paitaičių k.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sklypai:
Ona
Šiauliai
Skelbimo nr.:
15814
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
931
Atnaujintas:
2008-10-09 00:00