Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Darbas namuose

800 Eur

Tai rimtas uždarbis tinkantis visiems,nereikalaujantis specialių įgudžių. Jums nereikes norint uždirbti investuoti į kažkokias kompanijas ir priklausyti nuo jų, tai investicija kuria jus galėsite valdyti (nes investuosite į savo prekės reklamą, ar nusipirkti skelbimo iškėlimo paslauga, ar reklamą facebook'e, googleje.) Gaukite pajamas iš pardavimų, tai jums neužims daug laiko, o ir uždirbti galėsite tikrai nemažai. Šis darbas gali greitai tapti jūsų pagrindiniu pragyvenimo šaltiniu.

Apmokinsime kaip dirbti toliau. Išmokas gausite į savo banko sąskaitas.

Efektyviai pradžiai siūlome jums startini paketa. Jau pirma mėnesį jums gali gryžti kelis kartus didesnis uždarbis, nei išleidote įsigyjant reklamą, be to reklaminiai puslapiai liks jums.

Ką gausite?

Reklaminius puslapius, google reklama (3psl.maisto papildams + google adwords reklama mėnesiui)

_____________
Kaip tai vyks?


1.Registracija į maisto papildų kompaniją (registruojantis kompanija suteikia 23 eurų starto bonusą)

2.Jums sukursime 3 reklaminius puslapius maisto papildams (reklaminiai puslapiai bus reikalingi, kad galetumėte susikurti GoogleAdwords reklamą), be to įsigyti reklamininiai tinklapiai bus jūsų nuosavybė, galėsite savarankiškai reklamuotis google adwords ar facebook

3.Sukursime jums GoogleAdwords mėnesio trukmės reklamos kompaniją ( taip jūs pradėsitę dirbti jau nuo paketo įsigijimo dienos)

4.Tai bus pažintinis visiškai pasyvus uždarbis, be to sukurti reklaminiai puslapiai bus jūsų nuosavybė (puslapių domenai išpirkti metams, taigi mažiausiai metus galėsite naudoti)

5.Šią papildais prekiaujančią kompanija jums parinkome, dėl startinio bonuso (tai tiesiog minimalios galimybės, kad jums negryš sumokėti pinigai už reklama, šios kompanijos pliusas minimali išmoka tik 47eurai, + 30%, jums mokės nuo kiekvieno pardavimo (nuo 6,90 iki 45 eurų) taip kad matematika paprasta jums gali užtekti 1-2 pardavimų kad pasiektumet minimalios išmokos slenkstį (47eurai), jei turit pasiekia min. išmoka, jums sistema išmokės jūsų uždarbį, mokėjimai galimi į jūsų banko sąskaitą, taip pat galite pasirinkti išmoka bitkoinais, ar webmoney mokėjimo sistemą

Kaina: 40 eurų, (30eurų bus naudojami, GoogleAdwords reklamai, 10eurų 3 reklaminiai puslapiai)

Plačiau pasiskaitykite tinklapyje:
https://www.investicija.org

Visi mano skelbimai puslapyje eurainet

1 / 1 Darbas namuose
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Siūlo darbą užsienyje:
paulius ragazinskas
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
258161
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
771
Atnaujintas:
2018-12-14 23:41