Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Darbai Anglijoje Sandėliuose Be Anglų Kalbos

Kaina sutartinė

Siūlomas legalus darbas Anglijoje – pasiūlymai vištienos, vaisių, daržovių fabrikuose, elektronikos bei antrinių žaliavų sandėliuose, viešbučių administracijoj ir kambariuose, žemės ūkio sektoriuje. Visose pareigose minimalus valandinis atlyginimas yra iki 7,50 svarų (kai kur iškart gali būti ir daugiau), dirbama pilna darbo savaitė su galimais viršvalandžiais. Yra galimybė darbintis tiek sezoniniam, tiek nuolatiniam nekvalifikuotam darbui. Įdarbiname net ir tuos, kurie nemoka anglų kalbos.

1- Siūlomas legalus ir gerai apmokamas darbas sandėlyje: pakavimo, rūšiavimo, dėliojimo darbai.
Apgyvendinimu pasirūpiname jeigu Jums yra reikalinga: gyvenimo sąlygos geros, kambariai nuomojami kotedžuose. Vienvietis kambarys kainuoja 50 - 55 svarų savaitei, dvivietis - 80 - 90 svarų (vienam asmeniui 40 - 45).
Atlyginimas mokamas kiekvieną savaitę, pradedant 6.50-7,50 svaro per valandą, taip pat galimi viršvalandžiai, kurie apmokami geresniu tarifu. Per savaitę uždirbama 240 - 360 svarų. Darbas netoli mūsų siūlomo gyvenamojo ploto, todėl transportas nėra reikalingas ir papildomų išlaidų nepatirsite.
Reikalaujama anglų kalba.
Jau vyksta registracija. Darbai prasideda 2015 sausio mėnesį. Visą grupę kartu nuvešime iki gyvenamosios vietos. Žmones surinks mikroautobusai iš visų Lietuvos miestų, o vėliau nuveš iki gyvenamosios vietos. Nuvykusiuosius Anglijoje pasitiksime.
BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA!

2- Reikalingi darbuotojai žemės ūkio sektoriuje. Siūlomas narcizų, porų apdorojimo darbas.
Darbas žemės ūkyje fiziškai nėra lengvas, todėl pageidaujamas darbuotojų amžius yra tarp 18 ir 50 metų. Norintiems užsidirbti per trumpą laiką ir nebijantiems sunkesnio darbo žmonėms tai tinkamiausias pasirinkimas.
Per savaitę dirbama nuo 5 iki 6 dienų, 8 - 10 valandų per dieną. Atlyginimas mokamas ir už padarytą kiekį.
Apgyvendinimą siūlome, gyvenimo sąlygos geros, kaina 35 - 50 svarai per savaitę. Galima vykti poroms ar draugams ir apsigyventi kartu.
Anglų kalba NEREIKALINGA.


3- Siūlomas legalus ir gerai apmokamas darbas daržovių fabrike: salotų pjaustymo, brokolio šaknų trumpinimo, plovimo darbai.
Apgyvendinimu pasirūpiname: gyvenimo sąlygos geros,kambariai nuomojami kotedžuose. Vienvietis kambarys kainuoja 50 - 55 svarų savaitei, dvivietis - 80 - 90 svarų (vienam asmeniui 40 - 45).
Atlyginimas mokamas kiekvieną savaitę, svyruoja tarp 6.50 - 7.29 už valandą, taip pat galimi viršvalandžiai (9.42 svarų per valandą). Per savaitę uždirbama 250 - 370 svarų. Į ir iš darbo bus parūpinamas transportas.
Anglų kalba NEREIKALINGA..

4 Siūlomas legalus ir gerai apmokamas darbas vištienos fabrike: pakavimo, rūšiavimo, žymėjimo darbai.
Apgyvendinimu pasirūpiname: gyvenimo sąlygos geros, kambariai nuomojami kotedžuose. Vienvietis kambarys kainuoja 50 - 55 svarų savaitei, dvivietis - 80 - 90 svarų (vienam asmeniui 40 - 45).
Atlyginimas mokamas kiekvieną savaitę, svyruoja tarp 6.50 - 7.29 už valandą, taip pat galimi viršvalandžiai (9.42 svarų per valandą). Per savaitę uždirbama 240 - 360 svarų. Į ir iš darbo bus parūpinamas transportas.
Reikalaujama MINIMALI anglų kalba.
Siūlomas skubus išvykimas – vežame kiekvieną ketvirtadienį. Žmones surenka mikroautobusai iš visų Lietuvos miestų, o vėliau nuveža iki gyvenamosios vietos. Nuvykusiuosius Anglijoje pasitinkame.


5- Siūlomas darbas viešbutyje kambarinėms (room attendant), pagalbinio (floor porter) pareigose. Viešbučiai įsikūrę Londono centre (1 zona).
Į darbo vietą nuvykimas nuo gyvenamojo ploto - viešuoju transportu.
Jeigu reikalinga suteikiame gyvenamąjį plotą. Gyvenimo sąlygos geros, kambariai numojami name. Vienvietis kambarys kainuoja 60-100 svarų savaitei, dvivietis 110-150 svarų savaitei.
Atlyginimas mokamas kiekvieną savaitę, pradedant nuo 6.50 iki 7.48 svarų už valandą. Po bandomojo laikotarpio(3 mėnesiai) geriems darbuotojams atlyginimas keliamas. Per savaitę uždirbama 250- 350 svarų.
Padaromas National Insurance ir atidaroma banko sąskaita.

Daugiau darbo pasiūlymo rasite mūsų tinklalapyje:
www.idarbinimasanglijoje.lt

Kelionę suorganizuojame – išvykimas per savaitę nuo sutarties pasirašymo. Nuvykusiuosius pasitinkame, aprodome apylinkes, padedame gauti National Insurance Number ir atsidaryti banko sąskaitą. Dirbti pradedama nuo artimiausios darbo dienos.
Apgyvendinimą suteikiame kotedžuose – kambariuose po vieną ar po du, todėl poroms galima dirbti ir gyventi kartu. Kiekvienoje pozicijoje yra siūlomas ir transportas nuo namų iki darbo ir atgal.
Atvykus į biurą padedame sutvarkyti dokumentus.
Konsultuojame visais Jums rūpimais klausimais nemokamai.
Susidomėjus detalesnės informacijos prašome kreiptis kontaktiniu telefonu, el. paštu arba Skype.
Tel.: +370 607 *****; +370 677 *****
Skype: idarbinimasanglijoje

Mūsų būstinės adresas:
A.Goštauto g. 8, Vilnius

Daugiau darbo pasiūlymo rasite mūsų tinklalapyje:
www.idarbinimasanglijoje.lt
Apie darbo pasiūlymą:
Atlyginimas nuo
1500 € per mėnesį

Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Siūlo darbą užsienyje:
idarbinimas
Skelbimo nr.:
219696
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
199
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23